Ma 2020. 7. 14, kedd, &Őrs napja van.

Békülni akart, végül megrugdosta

2011.12.09 10:39. -

Súlyos sérülés lett a békülés vége. Szerdán este egy 45 éves férfi megjelent volt párja jászdózsai otthonában, azzal a szándékkal, hogy kibéküljenek. 


A beszélgetés vitává alakult, melynek során a nő távozni akart a lakásból, de a férfi visszarántotta, melynek során a nő nekiesett az ágy szélének – tájékoztatta a SzolnokiNapló.hu-t Pásztorné Kovács Ágnes százados, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A dühödt férfi a földön ülő sértettet még egy alkalommal meg is rúgta. A sérülthez az édesanyja hívott mentőt, akik korházba szállították. A nő nyolc napon túl gyógyuló bordatörést szenvedett.

További rendőrségi hírek:

Szerdán este betörtek egy szolnoki cég telephelyére. Az elkövetők hatástalanították a védelmi rendszert, majd az épületbe bejutva eltulajdonítottak egy lemezkazettát, melyben nagy mennyiségű készpénz volt elhelyezve.

Csütörtökre virradóra betörtek a jászladányi általános iskolába. Az elkövető az egyik ablak betörését követően jutott az épületbe, ahol több teremben kutatást végzett, de feltehetően a megszólaló riasztó miatt zsákmány nélkül elmenekült.

Négy ismeretlen nő jelent meg sertés-vásárlás címén egy kunmadarasi idős nő házánál. Az egyikük WC keresés ürügyén bement a házba és a tulajdonos figyelmét íj módon elterelve a lakásból készpénzt és arany ékszert tulajdonítottak el.

Szabálysértési őrizetben a fa tolvajok.

Jászberény külterületén a mezőőr érte tetten a tolvajt, aki az egyik erdőben vágott ki fát és megkísérelte azt eltulajdonítani. A fa értéke 1.800 Ft.

Jásztelek külterületén az önkormányzat tulajdonában lévő erdőből két 16 éves fiú próbált meg fát eltulajdonítani, de az erdész tetten érte őket. A lopási kár 5.000 Ft.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt napon két könnyű személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.08 (26. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget