Ma 2020. 10. 28, szerda, Simon napja van.

Angelina Jolie-nak csak egy dolog hiányzik az életéből

2011.12.12 10:42. - Lakatos Éva

Szép, gazdag, családos - gondolhatnánk, hogy Angelinának mindene megvan. A színésznő azonban nemrég bevallotta, hogy egy dolog hiányzik az életéből: egy barátnő.


 

Angelina az amerikai Marie Claire magazinnak beszélt őszintén arról, hogy nincsenek nőnemű barátai. "Nos, van néhány barátnőm, csak én sokat vagyok otthon. Nem vagyok igazán társasági lény. Nem járok el, inkább otthonülő típus vagyok" - mesélte Jolie.
A színésznő, rendező és hatszoros anyuka saját bevallása szerint csak párjával, Brad Pitt-tel beszélget. "A családommal beszélgetek. Braddel. Nincsenek nagyon barátaim, akikkel meg tudnám osztani a dolgaimat. Brad az egyetlen, akivel beszélni tudok."

Angelina "férfifaló", "férjlopó" híre se kedvez annak, hogy barátnőkre tegyen szert. Köztudott, hogy Brad Pittet elcsábította feleségétől, Jennifer Anistontól, és korábbi férje, Billy Bob Thorton is felbontotta Laura Dernnel kötött eljegyzését a zöld szemű démon miatt.

Talán Gwen Stefani az egyetlen nő, akit nem ijeszt el Angelina rossz híre. Látták már Jolie-t látogatást tenni a platinaszőke énekesnő otthonában, és állítólag a gyerekeik is összejárnak, mivel egyidősek. Gwen és Angelina 1998 óta barátok, és mindig ugyanakkor estek teherbe.

forrás:life.huHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.10.21 (41. szám)
Presztízs magazin 2020. ősz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget