Ma 2020. 8. 13, csütörtök, Ipoly napja van.

Justin Biebert fel kell áldozni a Mikulásért?

2011.12.15 08:52. - Lakatos Éva

Egy brit lány azzal fenyegeti a Mikulást ajándékkérő levelében, hogy megöli, ha nem hozza meg neki a kívántakat. A gyerek már nem kicsi, 13 éves.


 

Kívánságlistája meglehetősen hosszú, van rajta okostelefontól kezdve sok minden, amelyek akár még teljesíthetők is, egyvalami, illetve -valaki azonban nemigen. Mekeeda Austin azt is kéri, vagy inkább követeli, hogy a télapó vigye el neki Justin Bieber kanadai tini popsztárt.

A bakfis ugyanakkor rugalmas. Levelében közli, hogy ha legalább két dolgot megkap vágyai tárgyai (és személye) közül, akkor nem végez a Mikulással, tehát nem kell az összes kívánságot teljesítenie. Ha viszont még kettőt sem fog, akkor nemcsak neki lesz vége, hanem rénszarvasának is, mert a lány azzal fenyegetőzik, hogy levadássza Rudolfot, megfőzi, és a szarvashúst hajléktalanoknak szolgálja fel karácsonykor.

„Jól jegyezd meg: két ajándék a listámról, vagy meghalsz!” – idézett a levélből a brit Metro újság. A lány mindazonáltal nemigen gondolhatja komolyan mindezt, mert – mint írta – valójában nem hisz már a Mikulásban, de nagyon feldühítette a kilátás, hogy nem kaphat meg minden vágyott ajándékot az idén.

A Mikulás még nem olvasta a levelet, a lány anyja viszont igen. Gyermeke iskolatáskájában bukkant rá. Először viccesnek találta, ám mostanra úgy véli, jobb, ha teljesíti lánya követeléseit. „A legkevésbé se szeretném, hogy megölje a Mikulást” – idézte a lap a negyvenéves nőt.

Forrás: mno.huHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.08.12. 31.szám
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget