Ma 2020. 7. 15, szerda, Henrik napja van.

MN: Juhász is mentelmi jogának felfüggesztését kéri

2011.12.19 08:42. - Lakatos Éva

Maga Juhász Ferenc is azt kéri az Országgyűlés mentelmi bizottságának elnökétől, hogy érdemi vizsgálat nélkül kezdeményezze mentelmi jogának felfüggesztését – mondta el a Magyar Nemzetnek a volt honvédelmi miniszter.


 

Juhász Ferenc is azt kéri a mentelmi bizottság KDNP-s elnökétől, Rubovszky Györgytől, hogy érdemi vizsgálat nélkül tegyen javaslatot az Országgyűlésnek mentelmi joga felfüggesztésére. "Természetes, hogy az ember kiáll az igazáért, már korábban is nyilatkoztam, hogy minden, a miniszteri tevékenységemmel összefüggő eljárásban lemondok azokról a jogosítványaimról, amelyek mentességet biztosíthatnának" - mondta lap szerint a volt tárcavezető.

A szocialista politikus kiadását az ügyészség kérte, ugyanis gyanúsítottként akarják kihallgatni hűtlen kezelés és hivatali visszaélés gyanúja miatt - idézi fel a Magyar Nemzet. A hatóság szerint Juhász honvédelmi miniszterként a tárca felső vezetőinek és tábornokoknak valós értékük töredékéért utalt ki szolgálati luxuslakásokat. A mentelmi bizottság hétfőn tárgyalja az ügyet, és várhatóan a képviselő kiadatását javasolja majd az Országgyűlésnek. 
  Forrás: MTIHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.08 (26. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget