Ma 2021. 1. 23, szombat, Zelma napja van.

Vicces beszólások a Real Madrid éves bankettjén

2011.12.19 10:38. - Lakatos Éva

Vasárnap megtartotta szokásos karácsonyi bankettjét a Real Madrid, ahol a labdarúgó- és kosárlabda szakosztály tagjai együttesen képviselték magukat.


 

A feltálalt fogásokat jó hangulatban fogyaszthatták el a játékosok, a csapat ugyanis vasárnap simán tudott nyerni a Sevilla otthonában, így az évet az első helyen fejezhette be. Bár nemrég az El Clásicót elvesztette a Real Madrid, összességében az is elégedettségre adott okot, hogy a kimutatások szerint a 2011-es esztendőben a Barcelona „csak” kilencven pontot gyűjtött, azaz eggyel kevesebbet, mint José Mourinho csapata.

Az ünnepélyes összejövetel alatt a szokásos közhelyeken kívül elhangzott néhány érdekesebb kijelentés is, Florentino Pérez például hangsúlyozta felszólalásában, hogy „a lehetetlen szó nem létezik a Real Madridnál.” Később megemlítette, hogy „a Real Madridnál van az év aranykesztyűs kapusa, itt van az edzői aranylabdás és Cristiano Ronaldo személyében egy aranylabdással is számolhatunk” – dicsekedett, mire az említett portugál játékos viccesen közbeszólt: „Nem igaz elnök úr, az aranycipős!”

„Rendben, a Madridban minden aranyból van” – korrigált ezután Florentino Pérez.

Miután a megjelentek elfogyasztották az ebédet, a klubvezetés az összes csapattagnak és alkalmazottnak átnyújtott egy több mint 200 eurós értékű iPod-készüléket, valamint mindenki eltehetett egyet Iker Casillas nemrég megjelent életrajzi könyvéből.

Az év végi ebédet tehát már elfogyasztotta a Real Madrid, pihenni azonban egyelőre nem lehet, kedden ugyanis a spanyol kupában – az első meccs eredményének ismeretében – amolyan protokollszerű jelenése lesz a madridiaknak.

Forrás: mno.huHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2021.01.20. (3. szám)
Presztízs magazin 2020. tél
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget