Ma 2020. 10. 1, csütörtök, Malvin napja van.

Meghalt az a fiú, aki a rendőrségi fogdában felakasztotta magát

2011.12.28 17:11. - Booster

Meghalt szerda reggel az a 15 éves fiú, aki egy hete a törökszentmiklósi fogdában felakasztotta magát, miután életveszélyt okozó súlyos testi sértés miatt őrizetbe vették – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.


zabó Zita elmondta: a mentők múlt csütörtökön szállították kórházba az eszméletlen kamaszt, akit azóta altatásos kómában tartottak. A fiú szerda reggel belehalt sérüléseibe - tette hozzá a szóvivő.
    Kitért arra, hogy a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság törökszentmiklósi fogdájában időközben lefolytatott parancsnoki vizsgálat nem állapított meg mulasztást vagy szabálytalanságot a történtek kapcsán.
    Az eset előzménye, hogy múlt szerdán egy másfél éves gyereket bántalmazásból eredő súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba Szolnokon. A rendőrség az orvosok által hivatalból tett feljelentés alapján kezdte keresni a kisfiú 15 éves unokabátyját, akit végül a megyeszékhelyen, a családja lakásában, az ágyneműtartóban találtak meg.
    A fiatal - akit eltűnés miatt köröztek, miután megszökött a fóti nevelőintézetből - kihallgatásakor beismerte a bűncselekmény elkövetését. A nyomozóknak elmondta: az elmúlt időszakban többször is bántalmazta unokaöccsét. A rendőrség kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatását.
    Ezt követően szállították a törökszentmiklósi fogdába a fiút, aki ott a az ágyneműjéből kötelet készített és azzal felakasztotta magát. Az őr ezt észrevette és levágta a kötélen lógó, de már eszméletlen kamaszt, akit a mentők kiérkezéséig mesterségesen lélegeztetett.

MTIHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.09.30. (38.szám)
Presztízs magazin 2020. ősz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget