Ma 2019. 1. 20, , Sebestyén napja van.

" Durvák voltak a szolnoki belépők"

2012.01.24 14:41. - Lakatos Éva

A KTE labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint a hétvégi felkészülési mérkőzésen a szolnoki játékosok néha felesleges durvaságok árán próbálták megfékezni játékosait.


Mint arról korábban beszámoltunk, a KTE labdarúgócsapata 1-0-s vereséget szenvedett a hétvégén a másodosztályú Szolnok vendégeként. Szabó István vezetőedző keddi nyilatkozatában úgy nyilatkozott, hogy a hazai játékosok néha túlságosan is durván játszottak tanítványai ellen. 

- Hogy értékeled a Szolnokon látottakat?
- Az előzetes terveknek megfelelően minden játékos 45 perces terhelést kapott a hétvégén, ez volt a cél, hiszen nagyon komoly alapozást kapnak. Az első félidőben több ziccerünk is volt, a hazaiaknak egy, de érezhető volt a lábakban a kemény munka. A második félidőben főleg a fiatalok kaptak lehetőséget, nem vallottak szégyent. Egy védelmi megingás előzte meg a gólt, de a felkészülés ezen szakaszában úgy gondolom még belefér a hiba. 

- Kívülről nézve talán túlzottan is kemény meccs volt, Forró meg is sérült. - Szerencsére nincs nagy baj, pár napot kell kihagynia. Bevallom én is úgy éreztem, hogy a kemény belépők mellett akadtak olyan megmozdulások is hazai részről, amik már tényleg fölöslegesek voltak. Ha egy NBII-es csapat fogad egy elsőosztályút érthető, hogy mindenki maximálisan odateszi magát még edzőmeccsen is, de bizonyos szituációkban tényleg többről volt szó, mint keménységről. 

Forrás: delmagyar.huHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.01.16. 2.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget