Ma 2020. 6. 1, hétfő, Tünde napja van.

Éden Hotel 2 - még izgalmas lesz az új magyar valóságshow - videóval

2012.02.20 15:51. - Booster

Március 5-én 21:20-kor indul Horváth Éva műsorvezetésével az Éden Hotel második évada a VIASAT3-on! Ezúttal a Csendes-óceán partján, Puerto Vallartatól nem messze Mexikóban taktikáznak a fiatalok a 25 milliós főnyereményért.


A szabályok változatlanok, a lényeg most is az, hogy a játékosok hétről hétre párt találjanak és így biztosítsák a helyüket a hotelben. A nyugalmukat az új beköltözők mellett a sorsfordító feladatok és a titkos küldetéseket megfogalmazó levelek bolygatják majd fel. A kalandvágyó, bevállalós szereplők nem elég, ha csak jól mutatnak fürdőruhában, fontos, hogy okosan taktikázzanak, hiszen az Éden Hotel egy luxuskörülmények között zajló stratégiai észjáték, így aki nincs eléggé résen, az egyik napról a másikra könnyen a hotel falain kívül találhatja magát. A műsorvezető Horváth Éva ezúttal is jelen lesz a szereplők legnehezebb döntéseinél: „A műsor kolumbiai forgatása életem egyik legnagyobb kihívása és kalandja volt, ezért titkon reméltem, hogy a második évadnak is részese lehetek. A karakterem alapvetően hasonló lesz, mint az előző szériában, mert a formátum ezt kívánja meg. Ami a helyszínt illeti, a kolumbiai hotel is igazán szép volt, de a mexikói, öt hálószobás hotel egyszerűen csodálatos!”

Idén újdonságként a VIASAT3 testvércsatornája, a VIASAT6 is készül Éden Hotellel a nézői számára. Az exkluzív tartalommal, interjúkkal és kimaradt jelenetekkel fűszerezett Éden Extra március 5-től hétfőtől csütörtökig 22:20-tól várja a képernyő előtt ülőket.

Aki pedig lemaradt volna az édeni eseményekről szombaton és vasárnap délután megnézheti az Éden Hotel ismétlését a VIASAT3-on.

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.05.27 (20. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget