Ma 2018. 12. 10, hétfő, Judit napja van.

Titokzatos szexmaffia tartja sakkban a magyar celebeket

2012.03.19 15:34. - Lakatos Éva

Új vezére van a luxusprostikat futtató szexmaffiának – tudta meg a Vasárnapi Blikk egy magas tarifájú kéjhölgytől, akinek információját több, egymástól független forrás is megerősítette.


A 24 éves Mariann szerint a Dubajba közvetítők tavalyi bukása, valamint Répás Lajos ­szépségversenyguru februári letartóztatása után kerülhetett a megüresedett trónra, illetve csaphatott le a vezetőik nélkül maradt hálózatokra a mindig elegáns és nagyvilági R. Tamás.

– Mivel itt nagyon nagy pénzről van szó, három-négy csapat működhet az országban, de a csúcson mindig egyvalaki ül. Ezt külföldön sem csinálják sokan, s a közvetítők megválogatják, kivel állnak szóba. A bizalom a legfontosabb – mondta a saját bevallása szerint luxusprostituáltként élő lány a Blikknek. 

R. nem teljesen ismeretlen a rendőrség előtt, 2008 áprilisában kitartás vétsége (ez prostituáltak futtatását jelenti) miatt előzetes letartóztatásba helyezték, ám néhány hónappal később kisétált a cellájából. Nehezen állt helyre a bizalom vele kapcsolatban, mert a külföldi megrendelők attól féltek, hogy a rendőrség figyeli, követi a férfit. Most azonban, hogy elődeit lecsukták, szükség lett rá, mert Dubaj nem lehet meg magyar lányok nélkül.

– A rendőröknek celeb csajok nyomták fel, ők tettek vallomást, de ezeket később visszavonatta velük. Elmagyarázta a lányoknak, hogy a bírósági tárgyaláson is el kell mondani mindezt, s ott lesz a sajtó. Végül csak felfüggesztettet kapott – elevenítette fel a teljes neve elhallgattatását kérő Mariann, aki biztos benne, hogy R. mind a mai napig a markában tartja a testüket áruló hírességeket, modelleket.

– Nagyon sok celeb van benne a buliban, s mivel nekik hatalmas kár, ha mindez kitudódik, diszkréten kezelik R. ügyeit. Még akkor is, ha átveri őket. Tudja zsarolni a lányokat azzal, hogy kitálal, tőle retteg a celebvilág. Ellenfeleit pedig magas­ rangú kapcsolataival próbálja meg kiiktatni, mert politikusoknak is szállít időnként – magyarázta a lány. – R. módszere az, hogy a belváros legdrágább és legmenőbb kávézóiba, éttermeibe hív mindenkit tárgyalni. Ezeken a helyeken senki nem mer balhét csinálni, ha mégis, a biztonságiak lerendezik a dolgot, gyorsan és diszkréten. 

Az országos szexguru, aki Mariann szerint személyesen néhány tucat, emberein keresztül több száz lányt irányít, ismét a redőrség látókörébe került. Mint azt a Blikk megírta, a ValóVilágban megismert Tommyboy feleségét R. Tamás utaztatta ki Marokkóba, ahol megpróbálták arab férfiak karjaiba taszítani. Anett nem tett ugyan feljelentést a 2010-es esetről, a Nemzeti Nyomozóiroda mégis beidézte, mert vizsgálatot folytatnak az ügyben - írta a Blikk.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.11.28. 47.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget