Ma 2020. 5. 30, szombat, Zsanett, Janka napja van.

Megváltozott a forgalmi rend a turbó körforgalom építése miatt

2012.03.26 09:11. - Lakatos Éva

 

Jelentős forgalmi rend változások léptek életbe a héten a 4. számú főút 103+1889 km szelvényében létesítendő  „turbó” körforgalmú csomópont építési munkálatainak következő fázisa miatt.
Az autósoknak fokozott figyelemmel kell közlekedniük a megváltozott forgalmi rend miatt, az eddig kétszer kétsávos út kétszer egysávosra szűkült. Az érintett szakaszon a következő változásokra kell számítani.

Hirdetés

 

• A csomópont déli oldalának építése miatt a 4. sz. főút egyenes forgalmi irányait az északi oldalon ideiglenesen kijelölt forgalmi sávokba terelik át, ezért a főúton a kivitelezés időszakában torlódásokra kell számítani. Budapest irányából balra kanyarodni  forgalombiztonsági és kapacitási okokból tilos.
• A kivitelezési munkálatok zavartalanságának biztosítása, valamint a baleseti kockázat csökkentése érdekében az önkormányzati kezelésben lévő Debreceni útra történő behajtás - a munkálatok befejezéséig - csak célforgalmi jelleggel lesz engedélyezett. A megkülönböztetett jelzéseiket használó járművek és a menetrendszerinti autóbuszjáratok a behajtási tilalom alól mentességet élveznek. A forgalmi rend módosítás miatt a belvárosi Tisza-híd felől Debrecen irányába közlekedők a 4-442. sz. főutak különszintű csomópontját használhatják, amelyre a kertvárosi körforgalmú csomópontban terelőtáblák hívják fel a figyelmet.
• Az alcsiszigeti üdülőterület felé vezető út csomóponti ágat teljes szélességben lezárják. Az üdülőterület megközelítése a csomóponttól 250 méterre ideiglenes jelleggel kiépített útcsatlakozáson keresztül történik. Az üdülőterületről a város irányába történő közlekedés a Debrecen felőli üzemanyagtöltő állomáson való visszafordulással lesz lehetséges.
• A főút déli oldalán lévő autóbusz megállóhely ebben az építési ütemben megszüntetik, ezért a városból érkező autóbusz-járatok részére - Debrecen irányába eltolva - a főút külső forgalmi sávjában ideiglenes megállóhelyet jelölnek ki.
 
Forrás: info.szolnok.hu


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.05.27 (20. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget