Ma 2020. 5. 27, szerda, Hella napja van.

Az utcán esett össze Damu Roland, kórházba szállították

2012.03.28 09:27. - Lakatos Éva

Az utcán esett össze Damu Roland, aki a mentők helyett barátnőjét hívta. A színészt a János kórház kardiológiai osztályán látták el - írta meg a Blikk. Roland most fekszik, pihen, gyógyszereket kapott, nem tud beszélni – nyilatkozta a színész kedvese.


 

Többször volt rosszul az utóbbi időben, szorított a mellkasa, és fájt a bal karja meg a háta. Alig kapott levegőt. Annyira rosszul volt, azt hittem, ott az utcán meghal. Nem hagytam annyiban, hiába tiltakozott, bevittem a kórházba, és jól tettem, mert szívinfarktusra vagy koszorúér-elzáródásra utaló tüneteket találtak.

A Blikkben megjelent Kardiológiai vélemény szerint Damunak magas a vérnyomása, szívritmuszavart diagnosztizáltak nála, ezért tövábbi vizsgálatokat látnak szükségesnek az orvosok. A büntetés-végrehajtás megkezdésére halasztást kérünk – mondta Ruttner György, a színész ügyvédje, aki korábban megjósolta, hogy ügyfele nem fogja átvészelni a rá kiszabott büntetést, mert nem bírja lelkileg azt feldolgozni, hogy olyasmiért is elítélték, amit szerinte nem követett el.

Ehhez képest a Bors arról ír, hogy Damunak akár két héten belül be kell vonulnia, megkezdenie a büntetése letöltését. – Ez az ember két héten belül börtönben lesz – mondta a neve elhallgatását kérő sztárügyvéd, akinek rálátása van az ügyre. – Én sem tudom, hogyan sikerül ilyen gyorsan intézkedni, de gőzerővel dolgoznak azon: Roland minél előbb megkezdje a büntetés letöltését. Azt a hírt, hogy két héten belül bevonul, nem kívánom kommentálni – mondta Ruttner György, aki arról szívesen beszélt, miként készíti fel ügyfelét a börtönéletre.

A másodfokú bíróság négy év hat hónapra ítélte Damu Rolandot. A színészt két rendbeli személyi szabadság megsértésében és nemi erőszakban találták bűnösnek. Mivel nincs létező lakcíme, Damunak a büntetése megkezdéséig a rendőrségre kell járnia igazolni, hogy nem szökött meg.

Forrás: velvet.hu

 

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.05.20 (19. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget