Ma 2018. 10. 19, péntek, Nándor napja van.

Három családja volt két különböző országban

2012.04.04 13:33. - Lakatos Éva

Öt gyermeket nemzett három nőnek két különböző országban az a szélhámos, akit drogterjesztés gyanúja miatt 18 éve keres a rendőrség.


Thomas Moran (51) mindhárom családjáról gondoskodott, és sűrűn látogatta őket. Ez azt jelenti, hogy legalább 60 alkalommal utazott Angliából Írországba és vissza anélkül, hogy elkapták volna bármelyik reptéren. Sőt, gyermekeivel rendszeresen szervezett városnéző körutakat, biciklitúrákat és horgászni is eljárt velük a családok körében népszerű helyeken.Morant csak akkor tudták elkapni, mikor közvetlenül a rendőrséghez költözött (Fotó: Northfoto)

Thomas Morant eredetileg 1993-ban kábítószer birtoklásáért tartóztatták le Northampton városában, de megszökött az igazságszolgáltatás elől „A munka miatt költöztem Angliába, de rossz társaságba keveredtem, és magával rántott az alkohol és a drogok. Több különböző fegyházban is jártam, de azok is tele voltak drogosokkal. Úgy éreztem, el kell szabadulnom tőlük" – magyarázta Moran.

A férfi ezután visszaköltözött szülőhazájába, Írországba. Az elmúlt 18 évben szökevényként tartják számon, de mindezidáig nem bukkantak a nyomára – írja a Daily Mail.

A hét unokával büszkélkedő nagypapa akkor került a rendőrkézre, amikor mindössze pár kilométerre a northamptoni rendőrkapitányság közelébe költözött angol családjával, és regisztráltatta magát a szociális hivatalban, hogy munkanélküli segélyt kaphasson.

 

Az építőmunkásként dolgozó férfi bűnösnek vallotta magát az ellene felhozott vádpontokban, és azt mondja, megkönnyebbülést érez, hogy végre pont kerülhet a régóta húzódó ügy végére.

Blikk-összeállításHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.10.17. 41.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget