Ma 2019. 6. 17, hétfő, Laura napja van.

Hózápor is lehet húsvétkor!

2012.04.04 13:55. - Lakatos Éva

Erőteljes, több mint tízfokos lehűlés kezdődik a hét végén, vasárnap és hétfőn lesz a leghidegebb – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.


 

Csütörtökön délelőtt csak időnként, délután már gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, emellett több-kevesebb napsütésre számíthatunk. Többfelé lesz zápor, zivatar, egy-egy hevesebb zivatargócban jelentősebb mennyiségű csapadék is lehullhat. Az ország nagy részén mérsékelt marad a légmozgás, csak a Dunántúl északi részén élénkül meg a déli szél. Zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek.
 
A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6, 11 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18, 23 között alakul.
 
Pénteken többnyire erősen felhős lesz az ég, csak rövid időre szakadozik fel a felhőzet. Napközben 15, 19 fok valószínű. Szombaton is hasonló idő lesz.
 
Vasárnap elszórtan valószínű záporeső, az Északi-középhegységben hózápor is lehet. Az északnyugati szél erős, helyenként viharos lesz. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 2, 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 7, 12 fok között alakul. Hétfőn is előfordulhat havas eső, hó az Északi-középhegység térségében.
 
Forrás: index.hu


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.05.29. 21.szám
Presztízs tavasz 2019. VI. évfolyam 1.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget