Ma 2020. 7. 14, kedd, &Őrs napja van.

Leégett egy sertéstelep állattartó épülete Törökszentmiklós-Surjány külterületén

2012.04.16 12:32. - Lakatos Éva

Teljesen megsemmisült egy üresen álló állattartó épület az esti órákban egy sertéstelepen, a Törökszentmiklóshoz tartozó Surjány külterületén - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi szóvivő pénteken az MTI-vel.

Hirdetés

 

 S. Tóth Anikó elmondta: az eddig ismeretlen okból keletkezett tűzhöz kettes, kiemelt riasztást követően Szolnokról és Törökszentmiklósról összesen hat gépjárművel közel kéttucatnyi tűzoltó vonult.
    A helyszínen dolgozó tűzoltók az MTI tudósítójának elmondták: kiérkezésükkor a nádfedeles épület már teljes terjedelmében lángolt, így annak megsemmisülését nem lehetett megakadályozni. Ezért a környező istállók és gazdasági épületek hűtése mellett a lángok elfojtása és a tűzfészkek felszámolása a feladatuk.
    Az elsődleges információk alapján a tűzben állatok nem pusztultak el és a lángok személyi sérülést sem okoztak. A kár azonban jelentős, annak megállapítása jelenleg is folyamatban van - fogalmazott a szóvivő jelezve, hogy március első napja óta ez volt a hétszázadik beavatkozást igénylő szabadtéri tűzeset Jász-Nagykun-Szolnok megyében.
 


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.08 (26. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget