Ma 2018. 12. 12, szerda, Gabriella napja van.

Koncertet tartott a Légierő Zenekar Szolnokon

2012.04.19 13:46. - Lakatos Éva

Hagyományos tavaszi koncertjét tartotta meg a Légierő Zenekar Szolnok március közepén a Megyeháza dísztermében. Sikerük most sem maradt el.


 

Az eseményt megtisztelte jelenlétével dr. Lengyel Györgyi, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja és Szabó István, Szolnok Megyei Jogú Város alpolgármestere.
 
A szolnoki muzsikus katonák minden évben két alkalommal – tavasszal és az adventi időszakban – koncerttel kedveskednek a város fúvószenét szerető lakosainak. Hangversenyeiket minden alkalommal teltház előtt rendezik meg. Idén Sosztakovics, Coby Lankester, Leonard Bernstein, Derek Bourgeois, Artie Shaw, Philip Sparke műveiből válogatott a két karmester, Válóczi Gyula őrnagy és Molnár János százados. Nagy István zászlós virtuóz klarinétszólóval kápráztatta el a közönséget. Ráadásként Michael Jackson egyvelegre tapsolhatott a közönség.
 
Mint minden évben, így idén is volt meglepetés vendég: Kovács Tamás és Kovács Csaba rádióirányítású repülőmodellek mini kiállításával és egy helikoptermodell reptetésével kápráztatta el a közönséget.
 
Az est végén Lamos Imre dandártábornok és a város alpolgármestere köszönte meg a remek hangulatú koncertet a karmestereknek és a zenészeknek.
 
(HM Sajtóiroda; MH SZHB)


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.12.05. 48.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget