Ma 2018. 12. 13, csütörtök, Luca napja van.

Orgia miatt kell távoznia Obama három testőrének

2012.04.19 09:19. - Lakatos Éva

Távozik az amerikai elnök biztonságáról gondoskodó szakszolgálattól három ügynök, aki társaikkal együtt közvetlenül Barack Obama kolumbiai látogatása előtt görbe estét rendezett egy szállodában.


 

A Secret Service közölte szerdán, hogy az ügyben folyó vizsgálat még a legelején tart, de három ügynök már most távozik a szakszolgálattól. Egyikük nyugállományba vonul, a másik lemond, a harmadikat pedig menesztik. A botrányban érintett további nyolc ügynök ellen folytatódik a vizsgálat. Őket az eljárás idejére felfüggesztették, és megvonták tőlük a bizalmas információkhoz való hozzáférés jogát.
 
Az érintett "testőrök" készítették elő Barack Obama minapi kolumbiai útját, az elnök látogatásának előestéjén tivornyáztak, s 21 prostituáltat vittek fel a szállodai szobáikba. Az ügynököket segítő tíz katona ellen is vizsgálat indult.
 
Állítólag egy prostituált buktatta le őket, aki a rendőrséghez fordult, miután az amerikaiak nem voltak hajlandóak fizetni "szolgálataiért". Barack Obama az Amerikai Államok Szervezetének csúcstalálkozóján járt Kolumbiában, s útját beárnyékolta a világsajtó által felkapott botrány.
 
Forrás: hvg.hu


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.12.05. 48.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget