Ma 2020. 7. 5, , Sarolta, Emese napja van.

MÁV-vagonban forgattak szadomazo pornót

2012.05.04 08:50. - Lakatos Éva

A Publicdisgrace.com oldalon látható több olyan pornóvideó is, amit úgy tűnik, egy elhagyott MÁV-vagonban forgathattak Budapest közelében. A videó 13. másodpercében látható a jobb alsó sarokban, hogy a jellegzetes kék vagonon Kőbánya-Kispest tábla van.


 

A Velvet próbálta elérni a MÁV Kommunikációs Osztályát, de egyelőre nem kapott válasz.
 
A pornójelenet kemény szadomazo, amit – elnézve őket – egyik résztvevő sem élvez: a hármas jelenetben egy nőt (a francia Cecilia Vegát) szájpecekkel a szájában kikötöttek a személyvonat csomagtartó rácsaihoz, őt hátulról épp megrakja egy férfi, egy nő pedig a száját szorítva csúnya dolgokat mond neki.
 
A Publicdisgrace oldalon (ami feltehetően az amerikai Kink.com egyik aloldala) ráadásul több jelenet is látható az említett vagonról, amit graffiti díszít. Nem először fordul elő, hogy MÁV-os helyszínen pornót forgatnak Budapesten. Korábban leszbijelenetet forgattak az egyik vasútállomáson, a pornójelenetben még a hangosbemondót is lehetett hallani. A nyilvános helyen dugás külön műfaj a pornóiparban, amire általában senki nem ad engedélyt, mégis leforgatják.
 
Forrás: velvet.hu


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.01 (25. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget