Ma 2020. 8. 15, szombat, Mária napja van.

Újabb gyanú Baunok-ügyben

2012.05.22 11:02. - Lakatos Éva

Újabb bűncselekménnyel gyanúsították meg a Baunok-házaspár egyik feltételezett gyilkosát, M. Bélát.


 

A férfit hétfőn felfegyverkezve csoportosan elkövetett magánlaksértés alapos gyanúja miatt hallgatták ki, illetve csak hallgatták volna, de az előzetes letartóztatásban lévő gyanúsított nem működött együtt a nyomozókkal.

A gyanúsítást mindenesetre közölték, így az kiderült, hogy a rendőrök szerint a három férfi megfenyegette Baunokékat, mire a később kivégzett a házaspár velük ment. Ám hogy mi volt a fegyver, arról nem volt szó.

Baunok Istvánt (†60) a pénzéért ölték meg

Mint azt megírtuk, Baunok Istvánt (†60) és feleségét, Juliannát (†61) tavaly november 17-én elrabolták és megölték, mert nem tudtak pénzt szerezni tőlük. (Úgy tudjuk, hatvanmillió forintot követeltek a gyanúsítottak.) H. Szabolcs és Mészáros Tibor feladta magát, utóbbi testvérét, Bélát már korábban letartóztatták. A volt NB I-es focista már vallott.

– Megpanaszoltuk a gyanúsítást. Nem kívánunk olyan nyomozó hatóságnak vallomást tenni, amelyik szerintünk elfogult. Amennyiben áthelyezik az ügyet egy másik megyébe, ezt is megtesszük – mondta dr. Tasi Judit ügyvéd, aki korábban már kérte az országos rendőrfőkapitányt, hogy helyezze át az ügyet máshova. Azonban ezt a kérelmét elutasították.

Cs. K./ Blikk információHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.08.12. 31.szám
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget