Ma 2021. 1. 27, szerda, Angelika napja van.

Kozsó csőtörését a lakók fizetik meg

2012.05.23 09:22. - Lakatos Éva

Tartozik a közös költséggel, most pedig újra miatta kell többet fizetniük a házban élőknek

Hirdetés

 

Tovább gyűrűzik Kozsó (42) társasházi botránya! Nemcsak hogy évek óta nem fizeti édesapjával Csengery utcai ingatlanjaik milliós nagyságrendű közös költségét, megnehezítve ezzel az ott lakók életét – nekik kell fizetniük helyettük –, a Blikk egy újabb meglepő dologra bukkant.

A lakók őrjöngenek, hiszen Kozsó újabb kiadásokba verte őket, ugyanis a kifizetett összeg miatt a biztosítójuk a kétszeresére emelte a ház biztosítási díját, így az évi 606 ezer forint helyett több mint 1,2 millió forintot kell az ottaniaknak állniuk. A lakók már nem hagyják magukat, a sarkukra állnak!Az ott lakók azt állítják, az énekes a lakóközösség tudta nélkül vett fel a társasház biztosítójától több mint egymillió forintot, állítólag azért, mert a pincehelyiségében vízcsőrepedés volt. Ám erről a közös képviselőjük sem tudott...

Kozsó

A Blikk birtokába jutott a ház évzáró közgyűlésének jegyzőkönyve, amelyből kiderül: azonnali hatállyal felmondják a szerződést a biztosítóval, sőt be is perelik, mivel a közös képviselő nyilatkozata nélkül fizették ki Kocsor Zsoltnak a nagy összegű kártérítést.

– Ez is nagyon durva, hogy mi csak most, májusban tudtuk ezt meg! Mégis, milyen az a vízcsőrepedés, amely ennyi pénzbe kerül?! Úgy tudjuk, 1,2 millió forint körüli összeget vett fel, ami miatt most megint mi szenvedünk. Mi mindent engednek még meg ennek az embernek?! És ami a legjobban érdekel minket, mégis hogyan tudott a közös képviselő aláírása nélkül ennyi pénzt felvenni?! – háborgott egy neve elhallgatását kérő szomszéd, aki azt is elmondta, hiába került napvilágra Kozsóék botránya, azóta sem nyúltak a zsebükbe.

Ez az a pince. Itt volt a csőtörés. A lakógyűlés jegyzőkönyvében az áll, Kozsó a közös képviselő tudta nélkül vett fel kártérítést

– Azóta sem fizetnek egy forintot sem! Kétmillió forint közösköltség-tartozásuk van most, amelynek egy része per alatt van, ugyanis a társasház eljárást indított. Az egyik helyiségével kapcsolatban jogerőre emelkedett az ítélet, amely megállapítja a tartozást. Április végén küldte ki a bíróság a végrehajtónak, reméljük, hamarosan elindul a végrehajtás. A másik üzlethelyiséggel kapcsolatban is született ítélet, de az ellen fellebbeztek. Mikor lesz már ennek vége?! – nézett kérdőn a lakó, akinek Kozsó miatt napi megélhetési gondjai lettek.

Szerettük volna Kozsót megkérdezni, de nem reagált megkeresésünkre.

Blikk-információHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2021.01.20. (3. szám)
Presztízs magazin 2020. tél
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget