Ma 2020. 8. 15, szombat, Mária napja van.

A lakosság szolgálatában - élelmiszert diszkontáron!

2012.05.24 11:32. - Lakatos Éva

Május 7-től megnyitotta kapuit a lakosság előtt is az Alla Élelmiszerdiszkont. A cég 2004 óta foglalkozik élelmiszer, édesség háztartási vegyi- és papíráru nagykereskedelemmel, a 2011-es telephelyváltás és megújulás után ez a váltás az egyik legkiemelkedőbb esemény a cég életében. A változásokról Balázs Norbert projektvezetőt kérdeztük.


 

2011. évi megújulásunkat és telephelyváltásunkat követően újabb nagy dobásra készülünk az Alla cash&carry-nél. Mindezidáig ugyanis kizárólag viszonteladókat, vállalkozókat, közületeket és intézményeket szolgáltunk ki áruházunkban, de május 7-vel kinyitjuk kapuinkat a lakossági vasarlók részére is, ezzel biztosítva lehetőséget az Ön számára is, hogy kedvező áron juthasson hozzá kedvenc termékeihez, így olcsóbban intézhesse rendszeres nagybevásárlásait. Előnyos beszerzési pozíciónknak és kedvező árstratégiánknak köszönhetően az  Alla cash&carry
diszkontáruházban tartósan alacsony diszkontárakat tudunk biztosítani lakossági vásárlóink részére is, melyet a teljes kinálatunkban megtalálható közel 9000 terméknél egységesen érvényesíteni tudunk. Minőségi élelmiszereket, háztartási vegyi- és papírárukat tartósan kedvező áron azmAlla cash&carry diszkontáruházban vásárolhat.
Próbáljon ki Ön is minket, ... mert diszkont vagyunk!
 


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.08.12. 31.szám
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget