Ma 2020. 7. 11, szombat, Nóra, Lili napja van.

Itthon lehet bajnok a Szolnok

2012.05.25 12:27. - Lakatos Éva

A tegnapi, szombathelyi vereség után a Szolnoki Olaj itthon bizonyíthat - és hazai közönség előtt lehet bajnok.


 

A Szombathely csütörtökön, hazai pályán 106-98-ra legyőzte a címvédő Szolnokot, így 2-1-re szépített a férfi kosárlabda NB I döntőjében, mely az egyik fél harmadik sikeréig tart.
 
Élvezetes, pontgazdag első negyedet produkált a két csapat. Sokáig úgy tűnt, hogy a negyedik aranyérmükre hajtó szolnokiak zárják jobban a szakaszt, kevesebb mint egy perccel a vége előtt négy ponttal vezettek, egy ponttal mégis a Falco vezetett a rövid szünetben.
 
A második negyedre is lendületben maradt a hazai együttes, mely óriási elánnal küzdött, s miután Pantelic és Timberlake vezérletével kiváló hatékonysággal dobott mezőnyből, a félidőre tetemes, 13 pontos előnnyel vonulhatott el pihenni.
 
A harmadik negyedben sokáig nem változott a különbség a csapatok között, a szombathelyiek tartották 10-13 pontos vezetésüket, az utolsó két percben azonban sikerült felzárkózniuk a vendégeknek, így nyitott maradt a meccs.
 
Az ötpontos hazai előnyről indult utolsó tíz percben a Szolnok három pontnál nem tudott közelebb kerülni ellenfeléhez. A nagy akarással küzdő Falco játékosai továbbra is kiválóan céloztak, a végjátékra így tíz pont fölé nőtt a különbség, s ezzel a Falco szépíteni tudott a döntőben. A finálé negyedik meccsére hétfőn 18:15 órakor kerül sor Szolnokon.
 
Forrás: sport365.hu


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.08 (26. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget