Ma 2018. 12. 10, hétfő, Judit napja van.

Brutális: lerágta áldozata arcát egy férfi fényes nappal, az utcán

2012.05.29 12:17. - Lakatos Éva

Hátborzongató eseményeknek vetett véget egy rendőr több lövéssel Miamiban szombaton: a riasztott járőrök egy forgalmas út mentén két meztelen férfit találtak, akik közül az egyik a másik arcát rágta. A mozdulatlan áldozat arca a felismerhetetlenségig szétroncsolódott, a támadó akkor sem hagyta abba a marcangolását, amikor a rendőrök felszólították, sőt, akkor sem, amikor rálőttek.


"Ez volt a legrémisztőbb dolog, amivel életemben találkoztam" - így jellemezte egy rendőr a CBS4-nak, ami szombaton Miami egyik forgalmas útján, a motorkerékpárosoknak fenntartott úton történt. A rendőrséget helyi idő szerint délután két órakor riasztották a helyszínre. Két meztelen férfi harcolt egymással a forgalmas úton, a rendőrségnek be kellett avatkoznia, így az egyik rendőr lelőtte a támadót - csak ennyit közölt hivatalosan Miami rendőrsége. Az áldozatot életveszélyes állapotban vitték kórházba.

A CBS4-nak név nélkül nyilatkozó rendőrségi források azonban ennél többet árultak el, és a helyszínen történteket távolról egy biztonsági kamera is rögzítette. Amikor a járőrök a helyszínre értek, azt látták, hogy az egyik férfi a másik, mozdulatlanul fekvő ember arcát marcangolja. A rágást akkor sem hagyta abba, amikor a rendőrök erre felszólították. Nem reagált akkor sem, amikor az egyik járőr rálőtt, ezért újabb lövéseket kellett leadni. A rendőrnek nem volt más választása, mint hogy használja a fegyverét - kommentálta egy névtelen rendőrségi forrás a történteket.
 
Amikor a támadó végül az ismételt lövésektől meghalt, a mentők életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba az áldozatot. A CBS4 forrásai szerint az ismeretlent a felismerhetetlenségig szétmarcangolták, a támadó gyakorlatilag megette az egész arcát.
 
A CBS4 szerint a Miami rendőrség egyelőre csak találgatni tud arról, hogy mi áll a hátborzongató támadás hátterében. Sem az áldozat, sem a támadó nevét nem hozták nyilvánosságra. (Az esetről a CBS honlapján olvashat részletesebben. A biztonsági kamera felvételét is közzétették az oldalon; ezen az eseményeket részben kitakarja egy felüljáró, amely alatt csak a meztelen férfiak lábai láthatók. Egyikük mozdulatlan, a másik lábai rángatóznak.)
 
Forrás: origo.hu


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.11.28. 47.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget