Ma 2020. 5. 27, szerda, Hella napja van.

Újabb képtelen eset: saját beleivel dobálta meg a rendőröket egy férfi

2012.05.31 10:15. - Lakatos Éva

Lényegében kibelezte, megcsonkította magát egy New Jersey-i férfi - közölte az UPI.com. A szöveg elolvasását csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk.


 

Válságos állapotban van az a férfi, aki a New Jerseyben Hackensack rendőrsége szerint saját magát szurkálta meg, majd saját beleit és bőrét a rendőrök felé dobta. Egy helyi hírforrás szerint a rendőrségre vasárnap futott be egy riasztás, amely szerint egy 43 éves férfi, Wayne Carter azzal fenyegetőzött, hogy késsel megvágja magát. Amikor a rendőrség behatolt a házba, a férfi elkezdte magát kaszabolni, majd kiömlő beleit és bőrét a közeledő rendőrökre dobálta. A rendőrség kommandósai lefegyverezték a férfit, akit ezután kritikus állapotban szállítottak a hackensacki klinikára. Carternek már rendbontás és rendőri intézkedésnek való ellenszegülés miatt volt dolga a hatósággal, elmekórtani okokból pedig kórházban is volt már.
 
Pár nappal ezelőtt Miamiban találkozott a rendőrség hasonlóan képtelen esettel: akkor egy - feltehetően kábítószer hatása alatt álló - férfit azon kaptak, hogy egy autópálya mellett anyaszült meztelenül egy másik, meztelenre vetkőztetett férfira támadt és lerágta annak arcbőrét.
 
Forrás: hvg.hu


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.05.20 (19. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget