Ma 2019. 6. 25, kedd, Vilmos napja van.

Hőlégballonon kérte meg a kezét, majd villanyoszlopnak csapódtak

2012.06.13 08:49. - Lakatos Éva

Egy lánykérés nem csak azért végződhet rosszul, mert a lány nemet mond. Indianában egy különlegesnek szánt lánykérés váratlan fordulatot vett, amikor a hőlégballonnal felszálló leendő pár léggömbje elektromos vezetéknek ütközött, és a ballon pilótája áramütést szenvedett, amitől elvesztette az eszméletét - írta a CNN


 

"Amikor a léggömb kosara földet ért, a menyasszony igent mondott" - mesélte Chuck Adams őrnagy. Mivel azonban nem akart a magas fűben leszállni, Dallas Beall, az egyébként ékszerészbolttal is rendelkező tulaj (aki egyben a pilótája is volt a ballonnak) felkapta a léggömböt, hogy alkalmasabb helyen tegye földre, ekkor ütközött az elektromos vezetékkel.

Az áramütéstől Beall elájult és a menyasszonyra zuhant, akit így szintén áramütés ért. A vőlegény elsősegélyben részesítette a pilótát, és ezzel megmentette az életét. "Már magánál volt, amikor a helyszínre érkeztünk" - mondta róla Adams rendőrtiszt. A pilótát és a menyasszonyt könnyebb égési sérülésekkel a helyi kórházba szállították, nyilatkozta Adams, aki úgy gondolja, nem túl súlyosak a sérüléseik.

 

Forrás: velvet.huHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.06.19.
Presztízs nyár 2019. VI. évfolyam 2.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget