Ma 2020. 7. 15, szerda, Henrik napja van.

Orbán utasítására kezdődött a rendőrség megtisztítása

2012.06.18 09:03. - Lakatos Éva

A miniszterelnök egyértelmű utasítására indult meg a rendőrség megtisztítása a korrupciótól. Orbán sajtófőnöke jelentette be, hogy a miniszterelnöknek már hosszú ideje információi voltak a vesztegetésekről.


 

A Magyar Nemzet hétfői számában Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke kijelentette: a miniszterelnök 2010-ben egyértelmű utasítást adott arra, hogy a rendőrséget a legkeményebben és a leghatározottabban tisztítsák meg a bűnözők befolyásától. Ennek a munkának az egyik eredménye a Vizovicki László ellen elindítotteljárás.
 
A lap utal arra, hogy a Hetek című újság azt írta: a Vizoviczki által működtetett hálózat bukásához az vezetett, hogy a 2010-es választások után Orbán Viktor asztalára tettek egy olyan dossziét, amely a budapesti éjszakai élet bűnügyi vonatkozásait tárta fel.
 
A cikk szerint a mostani letartóztatásokhoz vezető titkos nyomozás elindításában közrejátszott, hogy Hatala József országos rendőrfőkapitánynak már kinevezésekor jelentették, hogy számos belső bizalmas információ szivárog ki a rendőrségtől.
 
Sokszor fordult elő, hogy titkos rendőri akciókról, házkutatásokról, elfogásokról előbb tudtak az érintettek, mint az akcióban résztvevő állomány.
 
Forrás: hvg.hu


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.08 (26. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget