Ma 2018. 11. 18, , Jenő napja van.

Teljes gőzzel mehet a Zöld Pardon

2012.06.29 09:26. - Lakatos Éva

Teljes kapacitással működhet a Rákóczi hídnál a Zöld Pardon, miután minden szükséges hatósági engedéllyt megkapott. Most már akár hatezren is bulizhatnak a szórakozóhelyen.


A Zöld Pardon és a külön tagsági kártyával látogatható Szeparé május végén csak részlegesen nyithatott meg, mert nem volt meg az összes szükséges engedély; a helyszínekre azóta csak ezer-ezer főt engedtek be. Szerdától azonban teljes kapacitással működhetnek. A teljes nyitást a szórakozóhely ingyenes koncerttel ünnepli: szerda este már fellépett a Sex Action, csütörtökön pedig a ZUP várja a közönséget.

 
A Zöld Pardon 12 évig működött a Petőfi híd budai hídfőjénél, idén költözött át a Rákóczi híd hídfőjéhez. Három önkormányzat és a kormányhivatal között manőverezve vert helyzetből talált jogi kapaszkodót magának a szórakozóhely. A XI. kerületi szórakozóhely áprilisban nem kapta meg az induláshoz szükséges építési engedélyét a XII. kerületi önkormányzattól, az V. kerületben elindított új eljárás segítségével mégis kinyitottak, pedig az építményekre továbbra is fennállt XII.-ben kiadott használatbavételi tilalom.
 
Forrás: MTI


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.11.07. 44.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget