Ma 2020. 7. 11, szombat, Nóra, Lili napja van.

Megtalálták a montreali darabolós gyilkos áldozatának fejét

2012.07.05 08:17. - Kovács Janka

Luka Rocco Magnotta pornósztár áldozatának fejére egy parkban bukkantak rá a nyomozók, néhány kilométerre a tettes montreali lakásától.


 

Megtalálták a montreali darabolós gyilkos, Luka Rocco Magnotta pornószínész áldozatának utolsó hiányzó testrészét, a fejét - jelentette be a kanadai rendőrség. Magnottát azzal gyanúsítják, hogy májusban egy jégcsákánnyal megölte, majd feldarabolta partnerét, Csün Lin 33 éves kínai diákot. A fejet a gyanúsított montreali lakásától néhány kilométerre egy kis tó mellett, az Angrignon parkban találta meg vasárnap az ügy fő nyomozócsoportja, egy tipp alapján - tették hozzá, de a nyomozás érdekére hivatkozva további részleteket nem árultak el.
 
A rendőrség szerint Magnotta videóra vette, ahogy megölte és feldarabolta áldozatát, és a felvételeket feltöltötte az internetre. A 29 éves férfi a diák törzsét egy bőröndbe zárta - ezt a lakása közelében találták meg -, végtagjait pedig postán elküldte kanadai politikai pártoknak és iskoláknak. Magnotta ezután Európába utazott, majd Németországban elfogták, és kiadták Kanadának. Bírósági kihallgatásán ártatlannak vallotta magát.
 
forrás:origo.hu


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.08 (26. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget