Ma 2018. 12. 17, hétfő, Lázár napja van.

Így szexelj kánikulában!

2012.07.06 09:06. - Lakatos Éva

Ha a forró éjszakáról mostanság nem a szex, hanem a minden napszakban elviselhetetlen hőség jut az eszébe, nincs ok a csodálkozásra.


 

A világ kevés pontján lehetnek annyira tikkadtak a szerelmespárok, mint Magyarországon: a jelenlegi, 36 fokos napi csúcshőmérséklet azt jelenti, hogy a világ fővárosai közül egyedül Bagdad melegebb, mint Budapest.
 
Az éjjel is harminc fok meleg lakásban az ember még a hideg vízért is négykézláb, a saját verejtékén csúszkálva vonszolja ki magát a konyhába, nem hogy még külön izzassza magát az ágyban. Na de mit tegyen az, aki nem szívesen adja alább a szokott mennyiségű és minőségű szexnél?
 
– Sokan panaszkodnak, hogy a hőségben nem kívánják annyira a szexet, vagy ha mégis ráveszik magukat, megizzadnak, összeragadnak a párjukkal, és nagyon felpörög a vérnyomásuk. Ebből következhet, hogy nem sikerül élvezniük az aktust, még akkor sem, ha nagyon nekivetkőznek – utalt dr. Rusz Edit szexológus arra, hogy egyre többen fordulnak szakemberhez a dilemmával. Nem kell azonban szeptemberig vágni a centit, hogy az ember újra belevethesse magát az élvezetekbe: a szexológus több tippel is szolgált arra, hogyan lehet kicselezni az embertelen forróságot.
 
 
– Nagyon fontos a jó helyszínválasztás: a különböző fürdőhelyek, egy tópart, vagy akár egy park árnyékos részei megoldást jelenthetnek – tanácsolta Rusz Edit. – Ha nem áll módunkban elhagyni a várost, próbáljuk ki otthon, a langyos vagy hideg zuhany alatt állva a szeretkezést. Aki pedig nem rest, kezdjen neki kora hajnalban, amikor még nem zavar be nagyon a hőmérséklet-növekedés. Az is sokat segíthet, ha sok alkoholmentes üdítőt iszunk – javallotta a szexológus.
 
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint jövő hétfőig biztosan nem lesz enyhülés, utána viszont előfordulhat, hogy 30 fok alá süllyed a napi maximum-hőmérséklet. Akárhogy is lesz, a szexológus szerint nem szabad, hogy a hőség a kedvünket szegje. – Inkább izzadjunk, de a szexet ne halasszuk! – biztatott Rusz Edit.
 
K. I.–U. M. / Blikk
 


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.12.12. 49.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget