Ma 2019. 2. 19, kedd, Zsuzsanna napja van.

A Linkin Park énekese tetoválószalonok tulajdonosa

2012.07.18 11:46. - Kovács Janka

Menő tetoválószalonok tulajdonosa Chester Bennington, a Linkin Park énekese. Több tetoválószalon is a birtokában van. Képek itt!


Chester Bennington, a Linkin Park énekese márciusban múlt 36 éves. A szakértők szerint ha a mostani rocksztárok hangjait értékelnénk, akkor az övé benne lenne a legjobb háromban. A bandájának június 20-án jelent meg az ötödik albuma, a Living Things. A srácok azt mondták, hogy a sokat kritizált A Thousand Suns után ezzel a lemezzel visszatérnek a gyökerekhez. Sajnáljuk, ez nem igazán sikerült, a régi nu metálos agresszivitás csak nyomokban fedezhető fel. Ha azonban elfelejtjük a nyilatkozatokat és azt, hogy honnan indult a Linkin Park, és így nyomunk play-t a Living Things-re, akkor egy kellemes, popelemekkel vegyített, elektronikus rockot hallgathatunk csaknem 37 percen keresztül.

Térjünk rá a zenekar frontemberére, Chester Benningtonra. Az énekes és egy házaspár, név szerint Sean és Thora Dowdell 1995-ben azt találta ki, hogy nyitni kellene egy tetoválószalont. A Club Tattoo azóta kinőtte magát, eddig hat üzletet üzemeltetnek Las Vegasban, sőt idén San Franciscóban is nyílik egy szalonuk. A cég bevételének a tetoválások mellett a divat is fontos részét képezi (férfi-női ruhákat is árulnak). További infók a cégről itt: www.clubtattoo.com.

 

forrás:mtat2max.com

 

 

 

 

 

 

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.02.13. 6.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget