Ma 2020. 7. 12, , Izabella napja van.

Az ikertrükkel támadhat fel Tamás atya

2012.07.25 10:59. - Kovács Janka

A Jóban Rosszban című napi sorozatban Tamás atya ikertestvére is megjelenhet: a Bors szerint így térne vissza a képernyőre a nézők által hiányolt Száraz Dénes.


A Bors azt állítja, a produkció egyik bennfentese nyilatkozott úgy, hogy a szappanoperákból jól ismert ikertrükköt vetnék be Tamás atya - vagyis alakítója, Száraz Dénes - visszatérése érdekében. "Száraz Dénes új szereplőként, az atya eddig nem ismert ikertestvéreként kerül újra képernyőre. Az új karakter egy kicsit felfrissíti a történetet, és így elkerülhető a sok bonyodalom, amit egy halott szereplő feltámasztása okozna" - mondta a lapnak informátora.

Ennek némileg ellentmond a producer, Nagy Tamás korábbi nyilatkozata, aki az [origo]-nak már június végén elárulta, hogy tudják, Száraz Dénes miként fog visszatérni a napi sorozatba. Külön kiemelte viszont, hogy máshol még nemigen látott megoldást sikerült kitalálniuk: "Nagyjából megvan a történet: semmi sablon, teljesen újszerű. Nem volt könnyű összerakni, de nagyon jól sikerült. Majdnem egy hónapig dolgoztam rajta a legjobb embereimmel" - mondta akkor.

Száraz Dénes karaktere, Tamás atya még májusban tűnt el a képernyőről, miután belecsapott egy villám, és meghalt. A történet alakulása miatt sok néző tiltakozott, a karakter visszahozását szorgalmazó petíciót több ezren aláírták.

forrás: origo.huHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.08 (26. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget