Ma 2020. 8. 9, , Emőd napja van.

Kidobott magzatokat találtak egy orosz erdőben

2012.07.25 11:44. - Kovács Janka

Közel 250 emberi magzatot találtak egy erdőben Oroszországban. Az apró emberi testekre egy halász talált rá, a magzatok közeli kórházakból származhatnak.


 

248 darab kidobott emberi magzatot találtak egy erdőben az oroszországi Jekatyerinburg közelében, az embriók három közeli kórházból kerülhettek az erdőbe - közölte a brit BBC szerdán. A helyi rendőrség tájékoztatása szerint a magzatok négy formaldehiddel teli műanyag hordóban voltak, amikor egy környéken élő halász rájuk talált.
 
A rendőrség szerint több hordó is kinyílt és a magzatok kiömlöttek a földre, a többi magzatot egyelőre egy közeli halottasházba szállították további vizsgálatokra. A hatóságok az ügyben felelősségre kívánják vonni a kórházakból a szerves hulladék elszállítására leszerződött céget.
 
Egy helyi lakos szerint a barátja találta meg a magzatokat, amikor halászni indult, és fát keresett az erdőben, hogy tüzet rakhasson később. A férfi szerint barátja azt mondta neki, hogy azt hitte, vízzel teli hordókat talált, amelyeket haza akart vinni magával, de aztán észrevette, hogy a hordókban kis emberi testek vannak, ezért értesítette a hatóságokat.
 
origo.hu


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.08.05 (30. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget