Ma 2019. 6. 25, kedd, Vilmos napja van.

Alakul a The Voice álomzsűrije

2012.08.02 10:00. - Kovács Janka

A TV2 új szuperprodukciója, a The Voice hamarosan startol, a válogatások már javában zajlanak, azok személyét azonban, akik egyengetik majd a tehetségeket, homály fedi.


 

Úgy tudjuk, a csatorna tárgyalásokat folytat több, országszerte is ismert és elismert zenésszel, így hamarosan kiderül, ki ülhet be abba a székbe, amelyet a külföldi szériákban például Tom Jones vagy Christina Aguilera használ. 
 
A Blikk információi szerint hónapok óta folynak a válogatások a lehetséges ítészek között, azonban a végső négyes még nem alakult ki. 
 
Jelenleg a Megasztár-győztes Caramel (30) és Malek Andrea (44) áll a legközelebb ahhoz, hogy a tehetségkutató zsűrijében helyet foglaljon, azonban még két hely kiadó. 
 
Úgy tudjuk, a TV2 nem kisebb nevekkel tárgyalt eddig, mint Somló Tamás (64), Hevesi Tamás (48), Kóbor János (69) vagy Bill Kapitány, azaz Deák Bill Gyula (63). 
 
A pontos lista egyelőre nem ismert, azonban információink szerint Malek Andrea helyére két másik kiváló művésznő is pályázott, de a csatorna ragaszkodott a külföldön is nagy sikernek örvendő énekesnőhöz. Az egyik jelölt Szinetár Dóra (35) volt, akinek a családjában nem ismeretlen a feladat, hiszen férje, Bereczki Zoltán (36) nemrég a Megasztár zsűritagjaként döntött a versenyzők sorsáról. Sokáig az a hír járta a szakmában, hogy Szulák Andrea (48) is ott lehet a mesterek között, azonban végül lekerült a listáról egy reklámszerződése miatt.
 
 
forrás: blikk.hu


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.06.19.
Presztízs nyár 2019. VI. évfolyam 2.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget