Ma 2019. 6. 17, hétfő, Laura napja van.

Nyomoznak Terry Black ellen, a gyanú: csalás

2012.08.03 09:06. - Kovács Janka

Tovább bonyolódik Terry Black (60) csalási ügye, az előadóművész ellen ugyanis már nyomozást is indítottak. Ahogy arról a Blikk korábban beszámolt, Rácz Károlyt, vagyis Terry Blacket Simondánné Kovács Gabriella jelentette fel. Állítása szerint Terry Black visszaélt cége ügyvezetői posztjával: a társaság bélyegzőjével egy másik vállalkozást üzemeltetett.


 

Gabriella három évvel ezelőtt került kapcsolatba Terry Blackkel, a hölgy Kóbor Blöki névvel ekkor indította kft.-jét, amellyel állatmenhelyet szeretett volna üzemeltetni. Ebben Terry Black segítségét kérte, aki – állatbarátként – fel is ajánlotta, hogy mindent megtesz a kutyákért. Ám miután ügyvezető lett, a nő állítása szerint eltűnt, a cég bélyegzőjét azonban tovább használta, sőt szerinte korábban irodaszereket is eltulajdonított 300 ezer forint értékben a cégtől.
 
Gabriella ezért feljelentést tett. A Pest Megyei Főügyészségre eljuttatott beadvány alapján az ügy a Dabasi Városi Ügyészséghez került, ahol elrendelték a nyomozást.
 
– Nagyon örülök annak, hogy végre előrelépés történt az ügyben. Kihallgatásra egy­előre nem került sor, ám úgy érzem, lassan, de haladunk előre – mondta Gabriella, aki a csalás mellett még rágalmazás miatt is feljelenti Terry Blacket.
 
– Egy hölgynek tűnt el a bokszer kutyája, amelyet nagy erőkkel keresett a Facebookon. Terry felvette vele a kapcsolatot, és azt ígérte, hogy segít neki megtalálni a kedvencét. Azt állította, hogy a kutya nálam van, ami természetesen nem volt igaz, de egy kétségbeesett gazdi ilyenkor minden apró információba belekapaszkodik. Engem megkeresett a rendőrség, többször jártak nálam, felszólítottak, hogy adjam vissza a kutyát, amely nem is volt nálam. Rendkívül kellemetlen volt számomra az egész, de nem tudtam mit tenni. Most viszont, hogy a csalással kapcsolatos ügy már a rendőrségen van, úgy döntöttem, emiatt is revánsot veszek Terrytől – mondta a Blikknek Gabriella, akinek a történetére Terry Black nem emlékszik.
 
– Fogalmam sincs, milyen bokszer kutyáról beszél Gabriella, nem emlékszem ilyen ügyre. A rendőrségen pedig nem voltam kihallgatáson, jelenleg nyaralok – nyilatkozta a Blikknek Terry Black, aki azonban mégsem úszhatja meg a hivatalos kihallgatást, hiszen már valóban kezdetét vette a nyomozás.
 
forrás: blikk.hu


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.05.29. 21.szám
Presztízs tavasz 2019. VI. évfolyam 1.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget