Ma 2020. 2. 28, péntek, Elemér napja van.

A megye napokban történt bűncselekményei itt

2012.08.15 13:41. - Kovács Janka

Tiszavárkonyban, Szolnokon, Csépán és Jászfényszarun az elmúlt napokban történt bűncselekményeket olvashatja itt.


 

Tiszavárkony:

Egy dühöngő férfit állítottak elő a rendőrök, aki volt élettársa házába ment kedden délután. A hölgy hiába kérte, hogy hagyja el a házat, a 39 éves férfi nem volt hajlandó erre. Szóváltásba került volt kedvesével, s a vita hevében a konyhába leszerelte a tűzhelyről a gázpalackot, melynek csapját ki is nyitotta és azzal fenyegetőzött, hogy felgyújtja a házat.  Egy pár perc múlva elzárta, majd az udvaron eldobta a palackot. A férfi a tettlegességtől sem riadt vissza. A 35 éves nőt többször megütötte, aki könnyebb sérüléseket szenvedett. A férfinak közveszéllyel fenyegetés mellett könnyű testi sértés és magánlaksértés miatt is felelnie kell.

Szolnok:

Hétfőn járt a tolvaj a zárt telephelyen, ahol betörte az ott álló Fiat Uno típusú személygépkocsi szélvédőjét, hogy megszerezze az utastérben hagyott bankkártyát és készpénzt, majd a telephelyen álló, lezárt kerékpárról levágta a lakatot és a zsákmányával kereket oldott.

Jászfényszaru:

Házának udvarán parkolt le gépkocsijával a tulajdonosa, melyet ismeretlen elkövető keddre virradóra feltört, és annak csomagteréből egy Hilti szintezőberendezést vitt magával, melynek értéke 400.000 forint.

Csépa:

A helybéli férfi az elmúlt hónapokban több alkalommal is antik tárgyakat és pénzérméket adott át a szelevényi lakosnak, hogy értékesítse azokat, azonban a férfi jó pár pénzérmével és azok ellenértékével nem számolt el, ezért feljelentette az illetőt.

 

Jász-Nagykun-Szolnok megye illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 súlyos sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.02.26 (8. szám)
Presztízs tél 2019
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget