Ma 2020. 2. 17, hétfő, Donát napja van.

Komplett régi életét árverezi el egy floridai vállalkozó

2012.08.22 08:48. - Kovács Janka

A 29 éves Shane Butcher videojátékokat árult boltjaiban, amiből egész hálózatot hozott létre. A befolyt pénzből a fiatal vállalkozó igazi vagyont halmozott fel. Most megszabadulna ettől.


 

A 29 éves Shane Butcher videojátékokat árult boltjaiban, amiből egész hálózatot hozott létre. A befolyt pénzből a fiatal vállalkozó igazi vagyont halmozott fel. Három méregdrága sportkocsi parkol a garázsaiban, van két tengerparti háza, na meg egy házikedvenc kutyája is. Az unatkozó gazdagoke gyik hóbortjának is tekinthetnénk azt, hogy Butcher most mindettől az eBay weboldalán akar megszabadulni, a befolyt pénzből pedig feleségével beutazná a világot, majd új vállalkozást indítana Floridában – írja a brit Metro. Boltjaiért, házaiért, kocsijaiért és kutyájáért együttesen 2,2 millió fontot (772 millió forintot) kér.
 
Eddig 45 ezren nézték meg az eBayen a saját szemükkel, hogy tényleg létezik-e ilyen csodabogár. Butcher így kommentálta tettét: "Eladom az amerikai álmom". Aki megkapja az üzletláncot, annak elintézi az átvételi papírmunkát és hozzáférést biztosít a beszállítókhoz. Ha mindez nem elég, csinált egy videót is, amit feltöltött a Youtube megosztóra. Ezen idegenvezetést tart egyik kérójában, és bemutatja mindazt, amit licitre kínál. A Metro szerint a sok érdeklődő ellenére még senki sem tett ajánlatot a milliomos csomagra.
 
 
forrás: velvet.hu


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.02.12 (6. szám)
Presztízs tél 2019
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget