Ma 2018. 10. 19, péntek, Nándor napja van.

Végignézték gyerekei apjuk halálát

2012.08.24 09:38. - Kovács Janka

Tanítványa úgy tudja, szívinfarktust kapott a horvát tengeren Sinkó Tamás (37), miközben gyerekeivel játszott, így a Csillag Születik egykori versenyzőjének esélye sem volt arra, hogy a partra ússzon! - írta a Blikk.


 

Mint azt a Blikk csütörtökön megírta, a zumbaoktató és táncos családjával együtt pihente ki az év fáradalmait Horvátországban, amikor a nyaralás rémálommá vált. Az életerős és fitt Tamás információink szerint 7 és 10 éves gyermekeivel együtt egy gumimatraccal indult a hullámok meghódítására, amikor szívrohamot kapott. Két kisgyermeke végignézte, amint apjuk rettenetes kínok közt a tengerbe vész.
 
- Tomi bement a gyerekekkel a vízbe gumimatraccal, nagyjából 50 méterre a parttól. Szívinfarktust kapott, leesett a matracról, és elsodorta a testét a víz. Felesége éppen indult utánuk a vízbe, a két gyereket még kitudta hozni, de Tomit már nem találta. Azért ment nyaralni, hogy kipihenjék a fáradalmakat, elhihetitek hogy nála felelősségteljesebb ember nincs is. (Nem volt.) - írta cikkünk kommentjei között Viki, a kiscsillag egykori táncpartnere, edzőtársa, valamint személyes barátja, bizalmasa.
 
A tragédia nemcsak a családot viselte meg, de a közkedvelt tánctanár tanítványait, barátait is, akik gyertyákat gyújtva emlékeznek Tamásra, és támogatásukról biztosítják a férfi feleségét és két gyermekét Zsanettet (10) és Kristófot (7). Elképzelni is nehéz, milyen megrázkódtatáson mentek keresztül a gyermekek.
 
A zumbaoktató tánciskolájának közösségi oldalán már adományokat is gyűjtenek a családnak. A Csillag Születik egykori versenyzőjének felesége megtörten írt barátainak Horvátországból, ahol a felhőtlen nyaralás helyett férje holttestének hazaszállítását kell intéznie.
 
„Drága barátaink! Mély fájdalommal és megtörve tudatjuk, hogy Sinkó Tomi szíve megszűnt dobogni, földi élete véget ért. Szeretném megértéseteket kérni a további intézkedések erejéig, későbbi időpontban Magyarországra visszaérve megteszem ezt. Köszönet mindenkinek, aki osztozik fájdalmunkban és gondol ránk. Sinkó Timi, Zsanett és Kristóf" - üzente a gyászoló özvegy, aki egy életerős férjet és családapát vesztett el, hiszen Tamás mindent megtett, hogy eltartsa családját, lapunk információi szerint két éttermet vezetett, napi 5 zumbaórát tartott Egerben, Budapesten és Szlovákiában is.
 
 
forrás: Blikk


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.10.17. 41.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget