Ma 2020. 2. 29, szombat, napja van.

Már csak két nap és itt a Gulyásfesztivál!

2012.09.04 15:04. - Kovács Janka

Nem kell már sokat várni a Gulyásfesztivál csalogató illatára! Három nap múltán ismét a Tisza ligetben bolyonghatunk jobbnál jobb falatokat keresve.


 

A programok már pénteken elkezdődnek az Országtánccal, ahol a Tisza Táncegyüttes lesz a házigazda. Tavaly is szép számmal ellátogattak a lakók a város táncházára, idén a Tisza Táncegyüttes van segítségünkre: egy videóval készültek, hogy péntekig mindenki megtanulhasson pár alaplépést. A közös tánc után a Holdviola együttesre rophatjuk az elsajátított lépéseket.
 
Szombaton megkezdődik a főzés, a kézműves vásárban elcsábulhatunk az ízléses és dekoratív portékákban, a többit pedig felsorolni nagyon sok lenne, így inkább belinkelem Önöknek a részletes programot: http://szolnokinaplo.hu/2012/09/04/ujrafuszerezett-gulyasfesztival-szolnokon---reszletes-programmal
 
Viszont egy dolgot nem hagyhatunk ki a szombatestéből: Boban Markovic Orchestra fogja húzni a talpalávalót a jó gulyásleves és a jó pálinkák után/mellé. (Emlékeztető: Boban Markovic az a zenész, akinek a dalát Rúzsa Magdi énekelte el az egyik Megasztár döntő alkalmával a Cigányok ideje című műből.)
 
Ha már a Gulyásfesztiválon jár, fogadja munkatársainktól különszámunkat, a Gulyás Hírmondót, amiben érdekes cikkeket talál a guyláslevesről.
 
 
A 14. Gulyásfesztivál vár minden kedves éhes és nem éhes embert, aki szombati kikapcsolódása alkalmából sétál egyet a bográcsok ínycsiklandozó illata és a jó programok közt.
 


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.02.26 (8. szám)
Presztízs tél 2019
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget