Ma 2020. 6. 1, hétfő, Tünde napja van.

Az Anonymous szerint az Evanescence énekesnője segíti a pedofilokat

2012.09.06 12:25. - Kovács Janka

Az Anonymous hackercsoport szerint Amy Lee, az Evanescence énekesnője és a menedzsere meggátolt egy fórumozót abban, hogy a zenekar egyik rajongói honlapján található pedofil tartalmak miatt feljelentést tegyen a rendőrségen -adta hírül a Lángoló Gitárok.


 

A szervezet új akciót indított a pedofilok és gyerekmolesztálók felderítésére, és ennek keretein belül kiadtak egy közleményt, amiben Amy Lee-t és menedzserét nevezték meg a következő célpontnak.
 
 
A hackerek azzal vádolják Lee-t és Andrew Lurie-t, hogy felbéreltek egy ügyvédi céget annak érdekében, hogy minél több rajongóval írassanak alá olyan szerződést, amiben kikötik, hogy semmiféle feljelentést ne tehessenek ellenük. Azt is állítják, hogy számos elrejtett bizonyíték van az együttes birtokában olyan pedofilokról és gyermekpornográf képekről, amelyek evthreads.com rajongói oldal fórumán lettek kiposztolva. Állítólag az énekesnő megfenyegette, majd eltávolította a fórum egyik moderátorát, akinek szintén nem tetszett a dolog. A szervezet odáig megy, hogy minden egyes Evanescence-koncertre maszkos tüntetéseket terveznek.
 
Az ügy odáig fajult, hogy már a brit Parlamentbe is bekerült egy felterjesztés, ami szerint Lee és menedzsere arra kényszerítették a 30 éves Sam Smith-t, hogy aláírjon egy olyan papírt, aminek köszönhetően nem szólhat a honlapon tapasztalható törvénysértésekről senkinek. A felterjesztés szerint olyan bűncselekmények voltak tapasztalhatóak az oldalon, mint droggal való visszaélés nyilvános beismerése, rengeteg szexuális tartalmú kép, köztük fiatalkorú fogyatékosokról és kisgyerekekről.
 
A zenekar egyelőre nem szólalt meg az ügyben, de az említett honlap helyett az Evanescence Facebook-oldala jön be.
 
 
forrás: langologitarok.hu


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.05.27 (20. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget