Ma 2019. 7. 20, szombat, Illés napja van.

Íme Gyurta Dani szerelme

2012.09.07 08:31. - Kovács Janka

A fellegekben érezheti magát a boldogságtól Gyurta Dániel (23). Az úszó alig több mint egy hónapja aranyérmet szerzett az olimpián, de nemcsak a siker, hanem a szerelem is rátalált Londonban.


 

Az ötkarikás játékokon megismerkedett a Magyar Olimpiai Bizottság elnökének, Borkai Zsoltnak (46) a lányával, Petrával (19). A szerelem lángra lobbant közöttük, s a fiatalok egymásba habarodtak.
 
Néhány napja kezdtek el róluk „suttogni", azok után, hogy a múlt hét végi győri borfesztiválon együtt látták őket. A Miss Alpok Adria szépségverseny nemzetközi döntőjében győztes szépségkirálynő kérdésünkre megerősítette, valóban szerelmesek Gyurtával.
 
– Tényleg igaz a hír, valóban egy párt alkotunk Danival, de többet nem szeretnék elárulni a magánéletünkről – közölte Borkai Petra.
 
Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszóklasszis a tavaly nyári sanghaji vébé után szakított korábbi kedvesével, Edinával, akivel még 2008 tavaszán jött össze. Azóta magányosan készült a nagy megmérettetésre, s mindent annak rendelt alá, hogy elérje élete legnagyobb sikerét. Eközben persze biztosan várt arra, hogy ismét rátaláljon a szerelem. Londonban pedig meseszerű fordulatot vett az élete. Minden összejött neki: megszerezte az aranyérmet és a csinos hölgy szívét is elnyerte. Gyurta Dánielt is megkerestük, ám egyelőre nem kívánt nyilatkozni új párkapcsolatáról.
A fiatalok az olimpia alatt találhattak egymásra. Borkai Zsolt a MOB elnökeként szurkolt legjobb sportolóinknak a brit fővárosban, s magával vitte Petra lányát is. Gyurta augusztus 1-jén nyerte aranyérmét, s az utolsó versenye a 4x100-as vegyesváltóval augusztus 4-én volt a játékokon. Azonban sokáig kint maradt, csak 13-án jött haza. 
Sokatmondó kép készült róluk a játékok záró napján: a férfikézilabda-válogatott Horvátország elleni bronzmérkőzésén már együtt drukkoltak a mieinknek... Úgy tudjuk, a magyar olimpiai csapatot hazaszállító aranygépen egymás mellett ültek, s azóta szinte elválaszthatatlanok. Bennfentesek szerint sugárzik az arcukról, úgy érzik, megtalálták az „igazit". A Budapesten élő bajnok szinte minden szabad percét Győrben tölti kedvesével – úszik a boldogságban.
 
 
forrás: blikk.hu

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.07.17. 28.szám
Presztízs nyár 2019. VI. évfolyam 2.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget