Ma 2021. 1. 28, csütörtök, Károly, napja van.

Évek törlődhettek a gyerekgyilkos apa agyából

2012.09.13 08:29. - Kovács Janka

 Kétszer éli majd át kislánya meggyilkolását – vélekedett Bilkei Pál kriminálpszichológus, miután a Blikk megtudta, pszichiáter közli majd H. T. Mihállyal (42), milyen tragédiát okozott. - ítra a Blikk.

Hirdetés

 

A férfit jelenleg is az intenzív osztályon kezelik, s értesülésünk szerint már többször magához tért egy kis időre. Arra nem emlékszik, hogy mit tett, csak arra, hogy fejbe lőtte magát. A jelek szerint a tragédia előtti időszak teljesen kiesett a tudatából. Így ha magához tér, kiderülhet, hogy még azt hiszi, boldog családi életet él feleségével és Kiarával (†10).
 
H. T. Mihály jelenleg nem tudja, hogy meggyilkolta a kislányát, azt feltehetően majd a pszichiáter közli vele, aki egyben meg is vizsgálja.
 
– Minden bizonnyal sokkot fog kapni, lehet, hogy el sem fogja hinni, mivel gyanúsítják – vélekedett Bilkei Pál kriminálpszichológus, aki szerint nagy valószínűséggel hosszabb ideig pszichiáternek kell majd kezelnie a gyilkos apát. – Nagyon kell majd vigyázni rá, hiszen nem zárható ki, hogy a hír hallatán újra az öngyilkosság mellett dönt – tette hozzá Bilkei, aki szerint a mélyen húzódó indítékot talán egy jó pszichiáter elő tudja hozni. A kérdés az, hogy miért nem emlékszik az öngyilkossága előtti időkre. A szakember szerint nem zárható ki, hogy a tudata lefedte a tetteit, az is lehet, hogy az emlékekért felelős központ károsodott.
 
Kamarás Péter jogász szerint a bűncselekmény elkövetésekor lévő elmeállapot számít. Attól, hogy most nem emlékszik semmire, őrizetbe lehet venni, és a büntetőeljárást le lehet folytatni ellene. Az apa ügyvédje, Mile Ad­rienn még nem tudott beszélni az ügyfelével.
 
Mint megírtuk, H. T. Mihály valósággal beleőrült abba, hogy neje válni akar, ezért állt bosszút az asszonyon úgy, hogy megölte a gyermeküket, Kiarát. Ezután magát is fejbe lőtte, de az átalakított gázpisztoly rajta nem ejtett halálos sebet. A férfi jelenleg is az intenzív osztályon fekszik, ágyhoz bilincselve és személyi védelem alatt. A rendőrég ugyanis egy esetleges bosszútól tart.
 
 
forrás: blikk.hu


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2021.01.27. (4. szám)
Presztízs magazin 2020. tél
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget