Ma 2020. 8. 7, péntek, Ibolya napja van.

Hivatalosan is megnyitott az Auchan Szolnokon

2012.09.14 18:55. - Booster

Az Auchan Magyarország Kft. megnyitotta 16. áruházát hazánkban. A negyedik áruház is megnyílt az Auchan színeiben a volt Cora hipermarketek közül.


A munkatársakat megtartották, de kívül-belül korszerűbb, színesebb és praktikusabb lett az áruház, ráadásul több ezer termék árát csökkentették az elmúlt hetekben.  A Corától átvett, összesen mintegy 2700 munkatárs közül több mint 260 főt foglalkoztat Szolnokon az Auchan.

auchanMagyarországon az Auchan csoport 1996 óta van jelen, első áruházát 1998-ban Budaörsön nyitotta meg. Elsősorban a főváros környékén és a nagyobb vidéki városokban terjeszkedett az elmúlt közel másfél évtizedben és 12 áruházat nyitott hazánkban. Idén tavasszal a Cora áruházak felvásárlásával 8000-re nőt alkalmazottainak és 19-re áruházainak száma, ez utóbbiak közül elsőként az Auchan Fótot avatták fel, két héttel rá a budakalászi áruház nyitott meg, majd a szegedi áruház tárta ki kapuit megújulva, azt követte Szolnokon az Auchan Szandai rét avatása immár az Auchan színeiben.

Szolnokon az áruház 2004. május 19-én nyílt meg, 8500 négyzetméter eladótérrel, 30auchan 000 négyzetméteres parkolóval. A tavaszi felvásárlást követően az Auchan megtartotta az áruház 260 munkatársát. Az áruházban megújult a kasszasor, az épület kívül-belül modernebb, színesebb lett, áttekinthetőbb az elrendezés és a berendezések, így könnyebb a tájékozódás is az épületen belül. A széles közlekedő folyosókon kényelmesebben tudnak haladni a vásárlók, a dekoráció lényegre törőbb, az eszközök, polcok és rendszerek is korszerű, XXI. századi vásárlói igényeket kielégítő színvonalúak lettek. A meghosszabbított nyitva tartás pedig szélesebb rétegek számára teszi hozzáférhetővé az áruház kínálatát.

Az áruházban 75 fajta friss húskészítmény várja a vásárlókat hagyományos hentespultban, 190 különféle pékáru, 1600 féle tejtermék, kibővített vegyi-, illatszerosztály és műszaki részleg található, valamint mostantól az Auchan saját márkás termékek is megvásárolhatóak.

„Megőriztük értékeinket, így a friss élelmiszer választékunkat, beleértve a csemege és grill pultok, hentes és hal osztály kiemelkedő termékkínálatát. Továbbra is a hagyományos, barátságos kiszolgálásban hiszünk, vásárlóink megszokták és megszerették az áruház pénztárosait, a csemegepultban dolgozó eladók kedvességét.

Értékeljük, hogy rendszeresen visszajáró vásárlóink vannak, ezért megtartottuk a bizalomkártyát is, a már megszokott akciókkal.  De a modernizálásnak kifejezetten örülünk, nem csak azért, mert új színt hozott az életünkbe, hanem azért is, mert a fejlesztések vásárlóink és munkatársaink számára is megkönnyítik a mindennapokat.

Az áruház sok új bútort kapott, látványos változást a zöldség- és műszaki osztályon láthatnak vevőink, de új termelő berendezéseket is beüzemeltünk a pékségben, továbbá a termékkínálatunk bővült minden szektorban, bevezettük a Diszkont pontot áruházunkban, és a kiváló minőségű Auchan saját márkás termékeket is nyugodt szívvel kínáljuk mostantól vásárlóinknak”– mondta el Berke Gábor, az Auchan szolnoki áruházának igazgatója.

auchanA szolnoki áruház csapata híres a helyi közösségért tett eddigi erőfeszítéseiről, ennek a hagyománynak a megtartására törekszenek a jövőben is.  Az egyik ilyen rendszeressé vált megmozdulása a közösségnek, hogy hosszú évek óta áruházi önkéntes munkatársak szabadidejükben újrafestik egy-egy helyi óvoda vagy bölcsőde nyílászáróit, kerítését, a várost, mint lakóhelyüket is élhetőbbé téve. Eddigi legfontosabb elismerésüket pedig igyekeznek évről évre újra megszerezni: az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezetétől 2011-ben és 2012-ben is megkapták a „Fogyasztók Kiváló Áruháza” címet. „Ez az elismerés és vásárlóink visszajelzései azok, amikért érdemes nap mint nap dolgozni, fejlődni. A vásárlói igények minél magasabb szintű kiszolgálására törekszünk az Auchan színeiben is, és továbbra is szem előtt tartjuk a város, a közösség és környezetünk szempontjait” – tette hozzá az áruházigazgató.

„Közel 15 éve a hazai gazdaság stabil szereplője, munkatársaink számára pedig biztos munkahely megteremtője és megtartója vagyunk, és kívánunk maradni a jövőben is. A Cora áruházak átvételével nem csupán az fontos számunkra, hogy hét áruházzal többet működtethetünk Magyarországon, s így több vásárlót tudunk kiszolgálni, hanem az is, hogy 2700 kolléga munkahelyét meg tudtuk őrizni. Remélem, hogy a két áruházlánc előnyeinek ötvözésével és több ezer termék árának csökkentésével a vásárlók is megszeretik a megújult, modern szolnoki áruházat és elégedetten térnek majd vissza” – mondta Dominique Ducoux, az Auchan Magyarország Kft. vezérigazgatója.

http://www.elelmiszer.huHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.08.05 (30. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget