Ma 2020. 6. 4, csütörtök, Bulcsú napja van.

Billie Joe drog miatt szúrt el egy koncertet: kiakadt, anyázott, gitárt zúzott mérgében

2012.09.24 10:31. - Kovács Janka

Billie Joe Armstrong egy koncertjét rontotta el a tudatmódosító szerek hatására. Káromkodott, furcsán járt, beszélt – majd segítséget kért, hogy meg tudjon válni tőlük.


 

 A Green Day pénteken épp a las vegas-i I Heart Radio Festivalon játszotta egykori nagy MTV-sikerüket, a Basket Case-t, amikor frontemberük, Billie Joe Armstrong hirtelen leállította a többieket, és dühös fuck-derbibe kezdett a színpadon. A kiakadás oka egy nagy kijelző volt, ami azt jelezte a zenekarnak, hogy mindössze egy percük van már csak hátra a műsorból.

"Hadd mondjak valamit. Ezerkilencszáznyolcvan-kibaszott-nyolc óta csinálom ezt. És egyetlen kurva percet adtok? Ez csak valami kibaszott vicc lehet! Mi a szar? Nem kibaszott Justin Bieber vagyok, anyabaszók!" - így kommentálta a frontember, hogy már nem játszhattak el dalt az új lemezről, mert át kellett adni a színpadot az R&B énekes Ushernek. Nyomatékul pedig még széttörte a gitárját, és közölte, hogy "Isten kibaszottul szeret titeket. Még láttok minket."

A fejlemény a sztoriban: tíz órája az együttes kiírta a Facebookra, hogy Billie Joe-t elvonóra küldik a történtek után, továbbá tudatják mindenkivel, hogy a fellépőidejüket nem a szervező Clear Channel rövidítette le, és bocsánatot kérnek, ha bárkit megsértettek volna. "Sajnálatos módon el kell halasztanunk néhány promófellépésünket az elkövetkező időben" - tették hozzá. Hogy mennyire sajnálják igazából, arra azért kíváncsiak lennénk, hiszen a trilógia első része ezen a héten jelenik meg, egy ilyen botrány meg talán sokkal erősebb promóció, mint bármilyen rádiós vagy talk show-fellépés.

forrás: recorder.hu

Itt a videó, amiben Billie Joe vadul ápolja édes anyanyelvét:Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.06.03 (21. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget