Ma 2020. 5. 26, kedd, Fülöp napja van.

A Szolnoki Szolidaritás Mozgalom egy éves évefordulója

2012.10.01 18:09. - Kovács Janka

Egy évvel ezelőtt jött létre a Magyar Szolidaritás Mozgalom és ez alkalomból –ahogy ők nevezik- „villámcsődületet” szerveztek Szolnokon is.


 

Az öt órakor tartott megmozduláson az egy éve megalakulásuk alkalmából a következő kiáltványt olvasták fel:
Ma van a születésnapunk. Egy éves a Szolidaritás. Normál esetben úgy illene, hogy ajándékot kapjunk. Két és fél éve ebben az országban kevés dolog van, ami normális lenne, ezért mi is fordítunk a dolgon, születésnapunkra mi hoztunk ajándékot a Fidesznek. Gondoljatok bele: ha nincs a Fidesz agresszív, pökhendi, dilettáns kormányzása, ma nem lenne Szolidaritás! Ezért köszönettel tartozunk nekik. Egy ajándék akkor jó, ha az ajándékozott magára ismer, az ajándék neki szól, rá jellemző. MI úgy látjuk, hogy a Fidesz eddigi kormányzása – ha a kormányzás szó egyáltalán értelmezhető e tekintetben – kizárólag a pénzről szól. Saját zsebük megtöméséről. Ne legyünk igazságtalanok a Fidesz ránk egyszerű emberekre gondol, ha pénzről van szó. Az új értelemben adókról és az adóemelésről beszélek. Az elmúlt időszak azt is bebizonyította, hogy a Fidesznek semmi sem drága. Nem számít az ország, a nemzet becsülete sem. Az azeri ügy kapcsán kiderült, hogy akár felmenőiket is értékesítenék néhány fillérért. Ezért mi is pénzt hoztunk. Aprópénzt ugyan, de ez jóval több, mint amennyit a két és fél évben megszolgáltak. Ma öt órakor az ország 50 pontján 50 Fidesz irodánál hangzanak el ezek a szavak és koppannak az aprópénzek. éljen a szolidaritás, éljen a köztársaság, boldog születésnapot nekünk.”

Nagy Attila, a Magyar Szolidaritás Mozgalom szolnoki csoportjának szervezője elmondta, hogy kapcsolattartás és szervezetépítés van folyamatban, illetve kibővíteni tagokkal a létszámot a szolnoki térségben.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.05.20 (19. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget