Ma 2019. 4. 25, csütörtök, Márk napja van.

Felhívás díjak adományozásának javaslatára

2012.10.09 14:00. - Kovács Janka

Szolnok Város Sportjáért Díjat, Szolnok Város Pedagógiai Díjat, Laki Kálmán-díjat, Kaposvári Gyula-díjat oszt ki az azoknak, akik kiemelkedő munkát végeztek az elmúlt időszakban, években.


 

Szalay Ferenc, Szolnok Megyei Jogú Város Polgármestere ünnepélyes keretek között 2013. január 22-én, a Magyar Kultúra Napján adja át.

 

Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlése

Szolnok Város Sportjáért Díjat

alapított a városunkban a sport területén kiemelkedő eredményt, szakmai tevékenységet  végzők iránt érzett tisztelete, megbecsülése és elismerése jeléül.

A díj minden olyan személynek, közösségnek adományozható, aki Szolnok város  sportéletében - a testkultúra, a sport által történő egészséges életmódra nevelés terén - kiemelkedő tevékenységet folytat, vagy folytatott.  A díjat egy évben legfeljebb 2 személynek, vagy közösségnek lehet odaítélni. A díj adományozását javaslattétellel kezdeményezheti minden természetes és jogi személy, vagy közösség. A javaslatnak tartalmaznia kell a díjra méltónak tartott személy vagy közösség nevét, címét valamint az elismerni kívánt tevékenység ismertetését. A javaslatokat  2012. október 31-ig írásban kell eljuttatni Szolnok Megyei Jogú Város polgármesteréhez. A Szolnok Város Sportjáért Díjat ünnepélyes keretek között 2013. január 22-én, a Magyar Kultúra Napján adjuk át.

 

 

Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlése a pedagógusok iránt érzett tiszteletének és megbecsülésének jeléül

Szolnok Város Pedagógiai Díjat

alapított azok részére, akik a közoktatás és felsőoktatás helyi eredményei, értékei  gyarapításában kiemelkedő pedagógiai teljesítményt nyújtanak.

A díj olyan pedagógusoknak és pedagógus közösségeknek adományozható, akik Szolnok  város gyermekei, ifjúsága érdekében kimagasló munkát végeznek, illetve végeztek.  A díjat egy évben legfeljebb öt személynek, vagy közösségnek lehet odaítélni. A díj  adományozását javaslattétellel kezdeményezheti minden természetes és jogi személy, a szolnoki oktatási charta szerinti pedagógus részközösségek és középfokú iskolákban, felsőoktatásban a diákönkormányzatok. A javaslatnak tartalmaznia kell a díjra méltónak tartott személy nevét, címét, valamint az elismerni kívánt tevékenység ismertetését. A javaslatokat  2012. október 31-ig írásban kell eljuttatni Szolnok Megyei Jogú Város polgármesteréhez. A Szolnok Város Pedagógiai Díjat ünnepélyes keretek között 2013. január 22-én, a Magyar Kultúra Napján adjuk át.

 

 

Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlése a városunkban tudományos tevékenységet végzők iránt érzett tisztelete és megbecsülése jeléül

Laki Kálmán-díjat

alapított a kiemelkedő tudományos teljesítményt elérők elismerésére.

A díj minden olyan személynek, illetve közösségnek  adományozható, aki Szolnok város  tudományos életében kimagasló tevékenységet folytat, illetve folytatott. A díjat egy évben legfeljebb 1 személynek, vagy közösségnek lehet odaítélni. Megosztott díj kiadására egy szakmai közösségen belül van lehetőség. A díj adományozását javaslattétellel kezdeményezheti minden természetes és jogi személy vagy közösség. A javaslatnak tartalmaznia kell a díjra méltónak tartott személy vagy közösség nevét, címét, valamint az elismerni kívánt tevékenység ismertetését. A javaslatokat  2012. október 31-ig írásban kell eljuttatni Szolnok Megyei Jogú Város polgármesteréhez. A Laki Kálmán-díjat ünnepélyes keretek között 2013. január 22-én, a Magyar Kultúra Napján adjuk át.

 

 

Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlése a kultúra munkásai iránt érzett tisztelet és megbecsülésének jeléül

Kaposvári Gyula-díjat

alapított Szolnok Város kulturális eredményei és értékei gyarapításában kiemelkedő kulturális, művészeti és közművelődési tevékenység elismerésére.

A rendelet hatálya kiterjed azokra, akik Szolnok Megyei Jogú Város kulturális, művészeti és közművelődési életében közreműködnek, vagy közreműködtek. A díj olyan személyeknek, vagy közösségnek adományozható, akik Szolnok Város kulturális értékeinek létrehozásában, megőrzésében és terjesztésében kimagasló tevékenységet folytatnak, illetve folytattak. Egy évben legfeljebb két díj adható ki. Megosztott  díj kiadására egy szakmai közösségen belül van lehetőség. A díj adományozását javaslattétellel kezdeményezheti minden természetes és jogi személy vagy közösség. A javaslatnak tartalmaznia kell a díjra méltónak tartott személy, vagy közösség nevét, címét, valamint az elismerni kívánt tevékenység ismertetését. A javaslatokat 2012. október 31-ig írásban kell eljuttatni Szolnok Megyei Jogú Város polgármesteréhez. A Kaposvári Gyula-díjat ünnepélyes keretek között 2013. január 22-én, a Magyar Kultúra Napján adjuk át.

 

Szalay Ferenc
     Szolnok Megyei Jogú Város PolgármestereHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.04.24. 16.szám
Presztízs tavasz 2019. VI. évfolyam 1.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget