Ma 2020. 2. 21, péntek, Eleonóra napja van.

Álláskereső portál a rezidenseknek

2012.10.16 08:26. - Kovács Janka

Összegyűjtötte az ország összes üres rezidensi álláshelyét az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal (EEKH), a munkahelyek a hivatal portáljáról érhetők el hétfőtől.


 

A hivatal honlapjáról elérhető lista szerint jelenleg több mint 120 álláshelyre pályázhatnak a rezidensek országszerte. Többi között a gyöngyösi Bugát Pál Kórház, az egri Markhot Ferenc Kórház, a Tolna Megyei Balassa János Kórház, valamint a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet is több osztályára, továbbá az Országos Mentőszolgálat több mentőállomására is várják a rezidensek jelentkezését.
 
    Az EEKH az MTI-hez eljuttatott közleményében felidézte: 2011. május 1-jétől az egészségügyi felsőfokú szakirányú szakképzési rendszerről szóló kormányrendelet módosítása következtében lehetőség nyílt arra, hogy a jelöltek bármikor belépjenek a felsőfokú szakirányú szakképzési rendszerbe. Megszűnt az a korlátozás, hogy a hallgatók csak az év egy meghatározott időszakában jelentkezhetnek a szakképzésbe. "A módosítások következményeként a hallgatóknak már csak állást kell találniuk annak érdekében, hogy a szakképzésüket ténylegesen meg tudják kezdeni" - írták. 
 
    Mint kiemelték, a hivatalhoz egyre több megkeresés érkezett azzal kapcsolatban, hogy hol lehetne egységesen, egy helyen megtalálni az ország összes egészségügyi szolgáltatója által kínált rezidensi álláshelyeket. Ezért az EEKH a szakorvosjelölteknek létrehozott egy egységes, könnyen kereshető, kezelhető "álláshelykereső portált" a megfelelő tájékozódás és gyorsabb elhelyezkedés érdekében.
 
MTI


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.02.19 (7. szám)
Presztízs tél 2019
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget