Ma 2019. 1. 24, csütörtök, Timót napja van.

Mediterrán hangulat - termál paradicsom az Alföld szívében

2012.10.18 13:26. - Kovács Janka

 

A gyógyvizéről híres cserkeszőlői fürdőben kellemes körülmények között szabadulhatnak meg vendégeink mozgásszervi problémáiktól, bőrproblémáiktól és még jól is érezhetik magukat!

Hirdetés

 

Fürdőnkben olyan rendszert alakítottunk ki, ahol nem kell hónapokat várni a szakorvosi ellátásra. Elég egy előzetes telefonos időpont egyeztetés valamint háziorvosi beutaló és egy- két nap után már fogadja is reumatológusunk a betegeket. Ráadásul november 30-ig a gyógykezeléseket kedvezményes áru csomagban kínáljuk. Így a napi háromféle gyógykezelés és a medencefürdő mellé a beteg naponta választhat só szoba használatot vagy a fürdő összes medencéjének használatát.

Nemcsak mozgásszervi problémák kezelésével foglalkozunk, hiszen bőrgyógyászati szakrendeléssel is szolgálhatjuk vendégeink gyógyulását. A megbeszélt időpontban akár munkaidő után is elérhető a bőrgyógyász szakellátás, ahová nem szükséges háziorvosi beutalót hozni, elég a TAJ kártya.

Legújabb szolgáltatásunk a 18 év alattiak csoportos gyógy úszása, mely 100%-ban támogatott és kiválóan alkalmas pl. az asztma, gerincferdülés, mellkas deformitások vagy éppen a túlsúly kezelésére. Bejelentkezés a rendelésekre: 56/568-466

            Fürdőnk országos jelentőségű minősítést kapott 2007-ben, mely érdem nemcsak a gyógyvíz rendkívül jó hatására vonatkozik, hanem a balneológiai kezeléseket végző szakszemélyzet magas szintű munkájára és a szolgáltatások sokszínűségére is. A fürdő gyógyászata a gerincbántalmak kezelésére specializálódott.

A szórakozás lehetőségei szintén adottak a cserkeszőlői fürdőnkben. Nálunk minden korosztály megtalálja a maga kedvtelését. Különféle élménymedencénkben a kikapcsolódás ezerféle oldalát találja meg minden vendég. Egész évben rendelkezésre áll a sodrófolyosó, jakuzzi, óriáscsúszda. A nyári élvezetek változatosságát egészíti ki a kétpályás ponyvacsúszda, a hullámmedence és az élménymedencében a fürdőzők nyakába boruló dézsa. Természetgyógyász, szépségszalon, étterem, koktél bár szintén mind megtalálhatók nálunk.

A gyógyfürdőhöz zárt folyosóval csatlakozik a Hotel Touring***, a Thermal Camping pedig közvetlen összeköttetésben áll vele. A gyógyulni vágyóknak itt speciális csomagot állítottunk össze a téli időszakra. Már egy rövidebb, pl. hatnapos fürdőkúra is eredményes lehet a gyógyvíz rendkívül gyors hatóereje miatt.

            Bővebb információ: www.cserkeszolofurdo.hu,

                                                www.touring-hotel.huHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.01.23. 3.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget