Ma 2020. 9. 29, kedd, Mihály napja van.

Szolnok - Fél órán belül elfogták a rablókat

2012.10.22 16:09. - Kovács Janka

Fél órán belül elfogták azokat a tolvajokat, akik egy idős szolnoki férfitől vették el a táskáját.


 

Szolnok - Fél órán belül elfogták a rablókat

Egy utcán sétáló idős férfit raboltak ki az elkövetők 2012. október 21-én, 16.30 órakor, Szolnok belvárosában. Két fiatalember lépett a sértett mellé, és a kezében lévő táskát ki akarták tépni. A rántástól a bácsi térdre esett, de szerencsére nem sérült meg. A két rabló ekkor rángatni kezdte a táskát, melyet végül sikerült megszerezniük, majd futva elmenekültek. A sértettnek sikerült olyan jó és használható személyleírást adni a szolnoki rendőröknek, hogy a járőrök fél órán belül - az egyik szolnoki utcán - elfogták a bűncselekmény elkövetőit. A 17 és 20 éves szolnoki lakosokat rablás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

Szolnok - „Kedvezményesen” akart utazni

Bliccelésen bukott meg egy budapesti nő az egyik sebesvonaton 2012. október 21-én délelőtt. A jegyvizsgálónak egy más nevére kiállított nyugdíjas utazási utalványt adott át, mellyel a kedvezményes, 90 %-os mérséklésű utazást kívánta igénybe venni. Az asszonyt gyanúsítottként hallgatták ki közokirat- hamisítás bűntette miatt.

Kunhegyes - Széket tört

Bíróság elé állítja a rendőrség azt a férfit, aki 2012. 10. 21-én 13.30 óra körüli időben egy kunhegyesi kocsmában garázdálkodott. A 39 éves helyi lakos barátaival tartózkodott a söröző kerthelyiségében, amikor kiabálni kezdett, majd felkapott egy műanyag széket, és földhöz vágta, minek következtében az eltört. A rendőrök elfogták az elkövetőt, aki gyanúsított kihallgatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem történt.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

PR- és Kommunikációs CsoportHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.09.23. (37.szám)
Presztízs magazin 2020. ősz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget