Ma 2019. 1. 21, hétfő, Ágnes napja van.

Előzetes letartóztatásba került a visszaeső elkövető

2012.10.30 14:24. - Kovács Janka

Korábban egy mozgássérült férfit rabolt ki, most egy 68 éves idős férfit lopott meg az elkövető, akit most a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett. 

Hirdetés

 

Ahogy arról korábban hírt adtunk, 2012. október 16-án 16 óra körüli időben a karcagi vásárcsarnok előtti területen egy férfi odalépett egy elektromos mozgássérült kocsival közlekedő idős férfihez és cigarettát kért tőle. Miután nem kapott, kivette a sértett kosarából  a pénztárcát és abból kiemelt 1.000 Ft-ot. A rémült férfi nem tudott mást tenni csak megragadta a tolvaj kezét, de az kirántotta magát a szorításból, majd távozott a helyszínről. Egy figyelmes helyi lakos értesítette a rendőrséget, akik rövid időn belül, még a helyszín közelében elfogták a 45 éves karcagi férfit. A Karcagi Rendőrkapitányság akkor rablás miatt őrizetbe vette a férfit.
 
Alig telt el két hét, a férfi egy újabb áldozatot keresett. 2012. október 22-én délután egy 68 éves helybéli férfit állított meg a Madarasi úton, akinek gyermek ruhaneműt próbált eladni. A sértett hiába mondta, hogy nincs a portékára szüksége, a férfi követte és többször is megállította, aztán egy óvatlan pillanatban kilopta a sértett zsebéből pénztárcáját. Az áldozat csak percekkel később vette észre, hogy nincs meg a tárcája és azonnal értesítette a rendőrséget. Gyorsan kiderült, hogy kit kell keresni, ezért a Karcagi Rendőrkapitányság elfogatóparancsot adott ki az elkövető ellen. A tolvajt végül Budapesten 2012. október 25-én fogták meg a rendőrök. A férfit már másnap bíróság elé állították, ahol aztán végül döntöttek előzetes letartóztatásáról.
 
 
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.01.16. 2.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget