Ma 2019. 2. 19, kedd, Zsuzsanna napja van.

Táskáját lopták el a temetőben

2012.11.02 08:26. - Kovács Janka

Megtörtént az első temetői lopás a napokban, egy idős hölgy táskáját vitte el valaki, mivel a buszmegállóban felejtette.

Hirdetés

 

Szolnok

Az idős asszony a temető környéki buszmegállóban felejtette táskáját 2012. november 1-én reggel. A tolvajnak gyorsan szemet szúrt a könnyű préda. Mire a sértett visszatért, a táskának már csak hűlt helyét találta. A lopással okozott kár kb. 25.000 Ft.

Szabálysértési őrizetbe vették azt a 25 éves szolnoki férfit, aki 2012. november 1-én délután a Széchenyi körúton közlekedett gépkocsijával. Az ellenőrzés során kiderült, hogy jogosítvánnyal nem rendelkezik, és járművezetéstől eltiltás hatálya alatt áll. A férfit azonnal előállították a rendőrkapitányságra, majd szabálysértési őrizetbe vették.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos és egy könnyű kimenetelű közúti közlekedési baleset történt.

Rákóczifalva belterületén a Rákóczi út és Szent László király út kereszteződésében 2012. november 1-én délután személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. Egy Ford és egy Opel típusú személygépkocsi ütközött, melyek az ütközés következtében lehaladtak az úttestről, s az út mellett álló gyalogost elsodorták. A baleset során az egyik gépkocsivezető szenvedett 8 napon belül gyógyuló sérülést.

A gyalogosok a közlekedők legvédtelenebb résztvevői.

Sokan tömegközlekedési eszközzel és gyalogosan indulnak szeretteik sírjához, ezért a temetők környékén nemcsak a gépjárműforgalom, hanem a gyalogos forgalom megnövekedésével is számolniuk kell a közlekedőknek, ezért kérjük, fokozottan figyeljenek egymásra!

A korábbi évekhez hasonlóan a rendőrök és a polgárőrök a temetők környékén segítik a közlekedés zavartalanságát.

Ha bármilyen problémájuk adódna, forduljanak hozzájuk bizalommal!

 

 

 

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

PR- és Kommunikációs csoportHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.02.13. 6.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget