Ma 2019. 1. 17, csütörtök, Antal napja van.

16 éves hajtót sebesített meg a Kengyel mellett vadászó olasz férfi

2012.11.05 09:42. - Kovács Janka

A 71 éves olasz férfi társaival együtt 2012. november 3-án egy vadászaton vett részt Kengyel külterületén. Ennek során egy bokor takarása miatt nem észlelte a mögötte lévő hajtót...

Hirdetés

 

KENGYEL:

A 71 éves olasz férfi társaival együtt 2012. november 3-án egy vadászaton vett részt Kengyel külterületén. Ennek során egy bokor takarása miatt nem észlelte a mögötte lévő hajtót, és leadott lövésével megsebesítette a 16 éves helybéli fiút. Szerencsére a fiatal 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett az eset kapcsán. A rendőrség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt indított eljárást az ügyben. Az olasz állampolgárt őrizetbe vették, a vadászat során használt sörétes puskát lefoglalták. 

JÁSZALSÓSZENTGYÖRGY:

2012. november 04-én a település külterületén fatolvajok jelentek meg délelőtt. Az ismeretlen személyek a Csíkos erdőben lévő kocsányos tölgyek közül mintegy 150.000 forint értékű fát kivágtak, ám ellopni már nem tudták, mert az arra járőröző rendőrök megzavarták őket. A két elkövető a helyszínről elmenekült, még a két motoros fűrészüket is hátrahagyták.         

JÁSZLADÁNY:

Közel 160.000 forint kár ért egy ludányházi lakost 2012. november 03-án, mert Jászladányban egy általa ismeretlen személytől 600 liter gázolajat vásárolt. Az üzletet megkötötték. Később derült ki, hogy a három hordóban  csupán víz és némi gázolaj  keveréke volt.   

TÖRÖKSZENTMIKLÓS:

2012. november 04-én hajnalban a helybéli rendőrök rutin ellenőrzést tartottak a településen, ennek során megállítottak egy személygépkocsit. A vezetőjével szemben alkalmazott alkohol szonda ittasságot állapított meg, ezért a 32 éves férfit előállították, vezetői engedélyét pedig azonnal elvették.

Kérjük, ne üljenek volán mögé, amennyiben alkoholt fogyasztottak! Az ittas járművezetés potenciális balesetveszélyt hordoz magában.

A Mindenszentek és Halottak napi megemlékezések kapcsán biztosított fokozott rendőri jelenlét elérte célját, szerencsére nem érkezett bejelentés a rendőrségre temetők környéki gépkocsi feltörésekről, virág- és temetői lopásokról. 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy közúti közlekedési baleset során egy személy könnyebben megsérült.

 

 

                                               Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

                                                PR-és Kommunikációs Csoport

 

 

Képünk illusztrációHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.01.16. 2.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget